“Geluk hangt sterk samen met mentale en lichamelijke gezondheid”
We willen allemaal het beste uit onszelf en uit het leven halen. Minder stress en drukte, meer overzicht en balans. Gelukkiger zijn, dát is vaak wat we willen! Dat begint bij een bewuster leven en daarvoor zijn handvaten en kennis nodig. Daarnaast hangt geluk sterk samen met mentale én lichamelijke gezondheid.

We hebben alle kracht al in ons om tot ons volle potentieel te leven, maar soms zit onze kracht echter even verscholen. Soms kan je jezelf er zelfs van overtuigen dat je het niet meer hebt. Hierdoor zit je niet lekker in je vel en ben je niet zo gelukkig als je zou kunnen zijn.

Onze gezondheidspsychologe Stephanie helpt je graag om het beste in jezelf naar boven te halen, want niets is zo belangrijk als echt goed in je vel zitten! Door middel van korte gesprekken waarbij inzichten worden geboden en handvaten worden gegeven zullen we de focus leggen op wat jij wél wil in jouw leven. Hierdoor zal er ruimte ontstaan voor groei. De kracht van Stephanie haar aanpak ligt in het holistische denken waarbij de focus ligt op belangrijke thema’s uit de positieve psychologie; een stroming die de nadruk legt op mogelijkheden, in plaats van op onmogelijkheden.

Omdat verandering begint met bewustzijn integreert Stefanie ook verschillende aspecten uit de mindfullness en awareness training, om handvaten te bieden voor een bewuster leven.

Maak een afspraak voor betere mentale gezondheid

Wil je samen de zoektocht aan gaan naar omstandigheden waarbij jij weer tot bloei kunt komen? De trajecten met Stephanie kunnen in groepsverband en in 1:1 sessies gepland worden. Net wat jij prettiger vindt.

Vraag naar de mogelijkheden, stuur een mail naar info@bodydesigngroup t.a.v. Stephanie.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake

lpg-endemologie-wit
juchheim-logo-transparant-wit
coach-hoog
hydrafacial-logo-transparant-wit
lpg-medical-wit
infuzion-onderbalk