Het geheim van energieke mensen!

Als je een tijd ongezond hebt gegeten en geleefd, is het goed om je lichaam eens goed te reinigen. Even een paar weken detoxen en ontgiften om weer terug in je energie te komen en om wat af te vallen of het afvallen beter te laten verlopen.

Waarom is detoxen nodig?

  1. Je omgeving en je lifestyle zorgen voor een hoge concentratie aan chemicaliën, afvalstoffen en toxines. Roken, drinken en medicijngebruik. Je woont in een grote stad, eet ongezond, etc.
  2. De conditie van je eigen ontgiftingssysteem is niet optimaal.

De combinatie van beide kan leiden tot klachten en kwalen. De meest gehoorde klacht is vermoeidheid, gevolgd door huidklachten, allergieën en een moeizame stoelgang.

Een detox kuur brengt de balans weer terug!

Met een detox kuur worden de ontgiftingsorganen gestimuleerd en wordt er opgeruimd. De organen kunnen al hun energie weer gebruiken voor hun primaire taak: jou gezond laten functioneren! Er zijn verschillende manieren om je lijf te reinigen en te ontdoen van opgeslagen afval, toxines en chemicaliën. Je kunt zelfs je geest detoxen. Probeer maar eens een week zonder telefoon of computer door te brengen! Dat werkt echt stressverminderend. Wil je een start maken naar een gezondere leefstijl? En je lichaam eens goed voeden in plaats van vullen? Ingesleten voedingspatronen doorbreken? Take a break, take a detox!

Detoxen en toch blijven eten?

Ken je dat? Als je iets niet mag, je het juist heel graag wil? Bijvoorbeeld als je alleen maar sapjes mag drinken en niks te kauwen hebt? Waardoor je steeds meer naar vast voedsel snakt?

Gelukkig kan het ook anders. Met de milde detoxkuur van Innerwave combineer je the best of both worlds en maak je een perfecte kickstart naar een gezondere leefstijl. De periode is ook te overzien. De kuur duurt slechts 9 dagen en kent 3 fases van 3 x 3 dagen.

Deze milde kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid!

Detox

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake

lpg-endemologie-wit
juchheim-logo-transparant-wit
straight-away-wit
hydrafacial-logo-transparant-wit
lpg-medical-wit
infuzion-onderbalk