Komt het je bekend voor? Eigenlijk ben je best tevreden over je lichaam maar ergens heb je nog net zo’n hardnekkig hoopje vet waar je maar niet vanaf komt. Heel veel mensen hebben zo’n probleemzone en de meest genoemde delen zijn, bovenbenen, buik en heupen.

Weg met die probleemzones!

Het evenwicht tussen opslaan en afvoeren van vetten is een natuurlijk proces en ondanks een gezonde leefstijl en regelmatig sporten, gebeurt het vaak dat het opslaan van vet toeneemt. Bij BodyDesignGroup begrijpen wij als geen ander hoe storend plaatselijk vet voor jou kan zijn en bieden jou daarom een doelgerichte en persoonlijke aanpak.

Cryolipolyse + EMS

Cryolipolyse is een beproefde methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontroleerde koeling. Daarbij wordt het natuurlijk metabolisme van het lichaam gebruikt. Vetcellen zijn heel koude-gevoelig en hun celactiviteit stopt al bij een temperatuur van 4 graden Celsius. Ze kristalliseren, sterven af (apoptose) en worden geleidelijk door het metabolisme afgebouwd. De methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode. Ook als duo-behandeling te boeken: wij beschikken over 2 apparaten.


2015-10-08-19-33-05

Cryolipolyse met EMS

EMSlim: een plattere buik en strakkere billen

Onze allernieuwste aanwinst op het gebied van bodyshaping! De EMSlim zorgt voor wel 30.000 spiercontracties in 30 minuten. Dat zijn dus 30.000 sit-ups of 30.000 squats! Daar kan geen sportschool tegen op. Een passieve behandeling met optimaal effect. Geen downtime, geen spierpijn en snel resultaat.


EMSlim

Hypoxi: 1 maat minder in 1 maand tijd!

Als je niet van sporten houdt of je lichaam kent beperkingen, dan is Hypoxi de ideale oplossing! Een milde cardio-sessie in een vacuümcabine zorgt ervoor dat je omvang verliest op buik, billen en benen. Bewegen op een laag inspanningsnivo met wisselende druk, zorgt voor verbetering van de doorbloeding in de gebieden van vetophoping. Door deze verhoogde doorbloeding en de hierbij horende extra warmte werking, slank je af op de juiste plek.

hpxi_-0178

Hypoxi therapie

 

LPG Endermologie

Endermologie is een bewezen effectieve techniek die ontwikkeld en gepatenteerd is door LPG. In wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat door een endermologie behandeling de lipolyse verbetert. De opgesloten vetten in de vetcel worden vrijgemaakt en afgevoerd. Endermologie is de oplossing voor het behandelen van plaatselijk vet, maar zorgt er ook voor dat de huid weer steviger wordt. Het resultaat is een slanker en strakker silhouet. Wij werken met de allernieuwste LPG Cellu M6 Alliance, die zorgt voor snellere resultaten.


lpg-alliance-endermologie-kliene-afbeelding

LPG Alliance Endermologie

 

Gratis intake

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we samen met jou naar je probleemzones, levensstijl en eetgewoonten en maken een behandelplan op maat. Hiermee behaal je de beste resultaten en kun je je lichaam vormen zoals jij dat wilt.

Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Body on Fleek pakketten, hiermee kun je verschillende behandelingen combineren tegen een lagere prijs.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake