Heb jij een ongezonde relatie met eten? Snoep je te veel of kies je regelmatig voor een ongezonde maaltijd en merk je nu de gevolgen daarvan? Wil jij graag een paar kilootjes kwijt en ook daarna op gewicht blijven? Wij helpen jou graag op weg naar een gezondere en evenwichtigere levensstijl.

Terug in balans

Lekker in je vel zitten, je fit voelen. Een gezond gewicht draagt daar voor een groot deel aan bij. Hoe is dat bij jou op dit moment? Ben je tevreden met je lichaam? Zit je kleding lekker? Wil je nog wat kilo’s kwijt na de bevalling of merk je met het ouder worden dat de kilo’s er minder makkelijk vanaf gaan? Volg je het ene dieet na het andere en lukt het niet om de juiste balans te vinden? Welke redenen er ook zijn, onze food coaches begeleiden je graag naar een gezond gewicht.

Gezond gewicht versus ideaal gewicht

Je hoofd bepaalt graag jouw ideale gewicht op basis van wat het ziet en hoort. Je lichaam streeft juist naar een gezond gewicht en naar balans in de situatie waar het zich bevindt. Het streeft naar een gewicht waarbij het veilig is en jouw ‘overlevingskansen’ optimaal zijn. Anders gezegd, je gewicht wordt beïnvloedt door de behoefte die je lichaam heeft aan reservebrandstof voor je immuunsysteem bij ziekte, stress of ontstekingen. Je lichaam wil voor maximaal 42 dagen reservebrandstof opslaan. Hoe sneller je lichaam energie kan vrijmaken, hoe minder reserves het hoeft vast te houden. Kwestie van anders afstellen. Hoe je dat doet? Door anders te eten, je lichaam de juiste voeding te geven die het nodig heeft om de balans te herstellen, regelmatig bewegen, zorgen voor minder stress en genoeg nachtrust. Laat je dus niet gek maken door de weegschaal  maar luister goed naar je lichaam. Een goed functionerend lichaam zorgt namelijk voor een goede gezondheid, een enorme hoeveelheid energie en een uitgebalanceerd gewicht.

Detox

Als je start met afvallen of als het afvallen moeizaam verloopt, kan het helpen om eerst een detox kuur te doen. Door je lichaam te ontdoen van afvalstoffen en gifstoffen en het van binnenuit goed te voeden, zul je voedingsstoffen weer beter opnemen en zal het afvallen makkelijker gaan. Onze milde 9-daagse detoxkuur is de perfecte opmaat naar een gezonde leefstijl!

Detox

 

Reset je lijf

Ons Reset36 programma kan een prima start zijn om je lichaam te reinigen en ervoor te zorgen dat het weer in staat is om voedingsstoffen op te nemen. Met dit programma combineer je vasten en ketogeen eten en zul je snel vet (en gewicht) verliezen. De ingezette manier van eten went snel, heeft vele gezondheidsvoordelen en kan als ‘way of life’ of gewoon als tijdelijke interventie worden ingezet voor mensen die hun vetmassa willen verlagen.

Reset36 Detox box

 

Afvallen met de Coach Nutrition Voedingsapp

Je wilt heel graag gezond eten (en afvallen), maar de tijd en fantasie ontbreekt om iedere dag weer een gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel te zetten? Met de voedingsapp van Coach Nutrition wordt het je gemakkelijk gemaakt! Iedere week krijg je van ons een boodschappenlijst en een gepersonaliseerde voedingslijst. Je hoeft geen keukenprinses te zijn, want de gerechten zijn eenvoudig te bereiden. Je gaat 6 keer per dag eten en genieten! Samen met je Food Coach bepaal je welke eetstijl je voorkeur heeft. Ben je vegetarier? Ben je lactose intolerant? Wil je alleen natuurlijke voeding eten? Of lekker basic? Wat je niet lust, halen we eruit. Het fijne is: het voelt niet als lijnen en je hele gezin eet gewoon mee! Je valt af door te eten!

coach nutrition VOEDINGSAPP

 

1 op 1 begeleiding

Bij al onze programma’s word je 1 op 1 begeleid door een van onze Food Coaches en vinden er regelmatig meetmomenten plaats om de voortgang te monitoren. Je leert om weer een gezonde verhouding met voeding op te bouwen en dit ook vast te houden op de langere termijn.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake met een van onze Food Coaches in Heerlen of Maastricht!

Gratis intake