Ik zoek jou!

Ben je toe aan iets nieuws? Heb je affiniteit met Lifestyle en Beauty? Hou je ervan om andere mensen blij te maken? Wil je je eigen tijd indelen en onafhankelijk zijn?

Durf jij de beslissing te nemen en wil je net als ik werk doen waar je niet alleen zelf blij van wordt, maar waarmee je ook andere mensen blij maakt?

Neem dan contact met mij op via het contactformulier of registreer je meteen als partner in mijn team!

Dr. Juchheim

Dr. Juchheim is sinds 35 jaar arts in München en zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa.

De producten van Dr. Juchheim zijn onderscheidend omdat ze zorgen voor een direct zichtbaar effect maar ook aantoonbaar werken op de langere termijn. Alle producten zijn op natuurlijke basis, gebaseerd op de Ayurvedische leer en bevatten geen parabenen, siliconen of hormonen.

Behalve Effect Cosmetica (anti-agingproducten en skinproducten voor ieder huidtype en huidprobleem), biedt Juchheim ook andere lifestyleproducten aan. Effect-Food om af te slanken, te detoxen of suppletie. Nutri-Cosmetics om je schoonheid van binnenuit te verbeteren. Canna-Pur producten met Cannabinoiden voor meer innerlijke balans.

Bestseller is nog steeds ByeByeCellulite. Deze creme verkoopt zich dankzij de talloze voor- en nafoto’s die gebruikers met elkaar delen via social media.

Wil je weten welke producten er allemaal zijn, kijk dan op https://bodydesigngroup.juchheim-methode.de

Samen op weg naar succes

Heb je -net als ik- de beslissende stap gezet, dan wil ik graag je coach zijn. Ik heb brede ervaring in de branche en heb ontdekt hoe je als startend ondernemer snel een stabiel inkomen kunt verwerven. Of hoe je als gevestigd ondernemer je omzet op eenvoudige wijze kunt verhogen. De succesformule is simpel. Gewoon repliceren! Je hoeft het wiel niet uit te vinden en je hoeft het niet alleen te doen. Aan de hand van deze succesformule zal ik je alle tips en mogelijkheden vertellen zodat ook jij succesvol bent!

Je doelgroep

100% van alle mensen heeft een huid en 90% van alle vrouwen heeft cellulite! Meer dan 27.000 partners wereldwijd verblijden dagelijks hun medemensen met een voor- en na WOW-effect.

Zichtbare resultaten al na een paar minuten of uurtjes! Wij bevinden ons in een miljardenmarkt. Jaarlijks wordt alleen al in Nederland 3 miljard euro besteed aan cosmetica!

Juchheim-facts

 • Explosieve omzetgroei: in het 3e bedrijfsjaar al naar 40 miljoen omzet. Naar verwachting koersen we dit jaar naar een verdubbeling!
 • Wij zoeken geen verkopers maar mensen die hun passie willen delen
 • Wij ontlenen onze motivatie aan de geweldige resultaten
 • Wij verkopen ”ervaringen” en geen producten. Of een cliënt iets koopt of niet: hij of zij ontvangt altijd een voor- en nafoto en is zo automatisch ambassadeur van onze unieke producten. Want hij of zij zal het aan anderen tonen en zal erover praten.
 • Direct zichtbare resultaten ook op de langere termijn, zonder chemicaliën en dierproefvrij.
 • Het beste moment om te starten is nu. Nederland en Belgie zijn in opkomst!

Jouw voordelen

 • Een onbeperkt en passief inkomen. Of je nu op zoek bent naar een leuke bijverdienste of je wilt er de kost mee verdienen… alles kan en jij bepaalt zelf hoeveel tijd je wilt investeren.
 • Je krijgt je eigen, gratis online shop * waar je klanten (wereldwijd) gemakkelijk en snel kunnen bestellen. Je wordt helemaal ontzorgd want je hoeft verder niks te doen of het nu gaat om voorraadbeheer, facturering, administratie, verzending, etc.
 • Je hebt geen bedrijfspand nodig, geen voorraad, geen verplichte afname of omzetverplichting, geen grote investeringen. Starten als partner is al mogelijk met 199 euro. Hiervoor krijg je producten ter waarde van € 278, die je meteen kunt gebruiken, tonen en aanbevelen, inclusief een online shop voor het eerste jaar gratis.
 • Je bepaalt zelf je (vrije)tijd.
 • Levenslange klantenbescherming: een klant die in je online shop heeft gekocht, blijft voor altijd je klant!
 • Exclusieve training en coaching. Alles wat je moet weten om succesvol te zijn, word je gratis aangeboden!
 • Aantrekkelijke bonussen en incentives

Wij werken wereldwijd. Waar je ook bent: overal kun je consultants en klanten vinden voor je bedrijf!

Neem contact op voor meer informatie! Bellen met Helmi mag ook: 0031 (0)6 54218119.

Hoe kan ik me registreren?

 1. Ga naar: https://bodydesigngroup.juchheim-methode.de
 2. Niet inloggen
 3. Rechts bovenaan zie je staan: START AS A CONSULTANT, klik hierop en scroll naar beneden. Dan zie je staan YES! REGISTER etc. en klik nu op de gouden cursor.
 4. Kies je startpakket en klik op de gouden cirkel.
 5. Kruis vervolgens het vakje aan dat je bij BodyDesignGroup ingeschreven wilt worden en vul je persoonsgegevens in. Bij domain kies je de naam van je webshop. Let op: deze kun je niet meer wijzigen! De naam mag niet meer dan 20 karakters hebben. Vergeet niet om bij het land NEDERLAND in te vullen. Als je dat allemaal gedaan hebt ga je naar de betaalpagina. Kies bij leveradres het adres waar de bestelling naar toegestuurd moet worden.
 6. Als je geen Creditcard hebt kies je voor SOFORT betalen. Je betaalt iets meer dan 15 euro aan verzend- en servicekosten.
 7. Links boven je betaaloverzicht kun je je VAT ID (BTW nr) invoeren, met bedrijfsnaam en plaats. Krijg je een foutmelding check dan op de site van de belastingdienst naar je juiste gegevens (VIES, check btw nummer) waaronder je ooit geregistreerd werd.

Als je je geregistreerd hebt, ontvang je daar een bevestiging van per mail.

Vanaf dan kun je zelf bestellingen plaatsen met korting.

Log in met je domainname en het password dat je gekozen hebt. Onder ‘my account’ kun je je bestellingen/rekeningen terugvinden.

Zorg er wel voor dat je je bankgegevens invoert. Ga hiervoor naar BACKEND en klik dan rechtsboven op je naam om je BIC en IBAN nummer in te vullen, zodat de provisie over je webshopverkopen aan je uitgekeerd kan worden.

De levertijd is 3-7 dagen. Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken? Heb je hulp nodig bij de registratie? Bel me dan gerust: 0031 (0)6 54218119. Graag spreek ik met je af om je wegwijs te maken (kan ook telefonisch).

Klik hieronder om je te registreren en start bij stap 4 (startpakket kiezen)

Registreren