Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Heb je last van een verslapte huid, rimpels, acne een vale teint of andere huidproblemen?

Huidverbetering

We kennen het allemaal: je kijkt in de spiegel en krijgt het gevoel dat je huid hulp wel wat hulp kan gebruiken. Ruwheid, dofheid, vette of droge plekken, mee-eters, puistjes en verstopte poriën… Ze tonen allemaal aan dat je huid professionele verzorging nodig heeft. Een regelmatige gelaatsverzorging voelt misschien wel fijn aan, maar misschien is het tijd om een stap verder dan huidverzorging te gaan en je huid in een betere conditie te brengen.

HydraFacial

Met HydraFacial zet je de stap naar een meer effectieve en tegelijk zachte oplossing voor jouw huidproblemen. HydraFacial verbetert de kwaliteit van je huid en maakt je huid gezond zodat je de beste huid van je leven ervaart. HydraFacial geeft direct na de behandeling zichtbaar resultaat zonder downtime. Je huid voelt heerlijk zacht aan en je hebt een mooie egale glans. De huid is gehydrateerd en voelt minder droog en trekkerig aan. HydraFacial is ook ideaal in te zetten bij het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels, de elasticiteit en stevigheid en een egale teint en huidtextuur. Daarbij kunnen probleemhuiden met bijvoorbeeld pigment en acne aangepakt worden. Kortom, HydraFacial is voor iedereen!

LPG Endermolift

Deze mechanische bindweefselmassage maakt de huid weer gezond en sterker. De technologieën van LPG zijn erop gericht de gezondheid en schoonheid van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Tijdens de behandeling worden de onderhuidse cellen (fibroblasten) gestimuleerd om collageen aan te maken. Deze cellen spelen een cruciale rol in het onderhoud van de huid. De aanmaak van collageen is nodig om rimpels te laten verdwijnen, poriën te verkleinen, de huid vernieuwde elasticiteit te geven en te zorgen voor een frisse uitstraling. LPG Endermolift wordt ingezet voor het verbeteren van de teint, het verminderen van rimpeltjes en kringen onder de ogen, het verstevigen van de gelaatscontouren of het verminderen van wallen.

Dermalift

Deze behandeling is afwisselend en effectief want er worden 3 verschillende technologieën worden toegepast: diamond dermabrasie, dieptemassage met warmte/kou en ultrasound. Oneffenheden (littekens en rimpels) worden minder, de huid wordt gehydrateerd en gevoed en de celstofwisseling wordt geactiveerd. De dermalift is een heerlijk ontspannen behandeling en een weldaad voor je huid!

WISHPro Plus

WISHPro Plus is een innovatief huidbehandelingsapparaat dat zorgt voor een verjonging en verbetering van de huid in slechts 15 minuten dankzij een gepatenteerde technologie die uniek is in de wereld. Deze technologie laat hyaluronzuur, collageen, vitamines en andere actieve ingrediënten diep in de huid dringen. WISHpro stimuleert de productie van ATP, dat nodig is voor de samentrekking en ontspanning van de spiervezels. Zo wordt de huid zichtbaar jonger: de stevigheid verbetert, de rimpels verzachten en de huid krijgt een frisse, natuurlijke teint. En dat in slechts 15 minuten!

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake