4a9ad33d-9208-48f7-926d-c6f661ceaf2c

Een maat minder in 1 maand tijd

Met Hypoxi therapie val je precies af op de plaats waar jij dat wilt. Zonder veel inspanning! Dus als je niet van sporten houdt of je hebt lichamelijke beperkingen, dan is Hypoxi therapie echt iets voor jou! Het is een milde manier van bewegen in een speciale vacuüm ligfiets. Het vacuüm stimuleert zowel de vetafbraak als je stofwisseling. Dat komt doordat de bloedtoevoer in het vetweefsel en de probleemzones verhoogd wordt door het vacuüm. Daarnaast wordt de afvoer van afvalstoffen versneld. Met Hypoxi therapie pak je effectief je probleemzones aan en verminder je cellulite. Ook geschikt bij lipoedeem.

Hoe werkt Hypoxi therapie?

Tijdens de Hypoxi therapie ga je in een rustig tempo fietsen, waarbij je tot aan je buik in de vacuümcabine ligt. Het rokje dat je erbij draagt sluit de cabine luchtdicht af en zorgt voor een vacuum in de cabine. Het is een milde fietstraining van 30-40 minuten die het metabolisme stimuleert. In een rustig tempo Het is een milde workout zonder risico’s.
Deze methode werkt voornamelijk op de typische probleemzones voor vrouwen, zoals:

  • Buik
  • Heupen
  • Billen
  • Dijen
  • Cellulite

Voor een optimaal resultaat adviseren wij daarnaast om voldoende water te drinken en op zijn minst minder suiker en op de trainingsdagen geen koolhydraten te eten. Wij stellen graag een persoonlijk voedingsplan voor jou op.

Hypoxi in kuurverband voor het beste resultaat

In kuurverband haal je beste resultaten. Een kuur omvat 12 behandelingen, wij adviseren om 3 keer per week te komen. Meestal kan na 2 maanden het aantal behandelingen afgebouwd worden. Om hardnekkig vet blijvend te laten verminderen en de huid te verstevigen, is het nodig om minimaal één keer per maand terug te komen om het mooiste resultaat te behouden. Onze Body Coach adviseert je over het aantal behandelingen dat nodig is voor het door jou gewenste resultaat.

Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Body on Fleek pakketten. Hiermee kun je verschillende behandelingen combineren. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen en welke behandeling of combinatie van behandelingen voor jou het beste is.

Is Hypoxi therapie voor iedereen geschikt?

In principe kan iedere vrouw gebruik maken van de Hypoxi ligfiets, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen. Omdat de ligfiets maar een beperkt draagvermogen heeft, kunnen personen die zwaarder dan 100 kg wegen helaas geen gebruik maken van de Hypoxi fiets. Verder wordt het aan personen onder de 18, mensen met een ontsteking of infectie, een bot-of spierziekte en vrouwen die zwanger zijn, afgeraden om gebruik te maken van de Hypoxi ligfiets. Voordat je gaat starten met Hypoxi therapie, zullen wij dus eerst een aantal vragen aan jou stellen om te kijken of Hypoxi voor jou geschikt is.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake

lpg-endemologie-wit
juchheim-logo-transparant-wit
straight-away-wit
hydrafacial-logo-transparant-wit
lpg-medical-wit
infuzion-onderbalk