Afslanken, het is vaak geen gemakkelijk opgave en kan je leven gaan beheersen. Calorieën tellen, inname van koolhydraten en eiwitten bijhouden, etc. is niet gemakkelijk en zeker naast een druk bestaan vaak bijna niet te doen.

Leef slim, eet slim, blijf slim!

Met maaltijdvervangers reken je razendsnel af met die overtollige kilo’s en beloofd: ze blijven weg! Afvallen met shakes, havermout, repen, warme maaltijden en soepen is makkelijk, verantwoord én ze zijn ook echt lekker!

De maaltijdvervangers stop je makkelijk in je tas, je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken, geen calorieën te tellen. Zeker als je een druk bestaan hebt, kan dit heel bevrijdend werken! Door je relatie met eten tijdelijk te verbreken, kom je helemaal los van verkeerde patronen.

Eenmaal afgevallen, maak je een nieuwe start en leer je opnieuw eten. De sleutel van jouw succes is je coach. Heb je voor je motivatie soms wat extra support nodig? Het gevoel hebben dat je er niet alleen voor staat? Dat snappen onze coaches als geen ander!

Afslanken op jouw manier

Iedereen heeft andere wensen en ieder lichaam is anders. Het is van belang dat jouw eet- en leefstijl past bij jou en bij waar je naar toe wilt. Vandaar dat de manier waarop wij jou helpen afvallen altijd maatwerk is. Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek stellen we vast wat jij wilt en nodig hebt. Wil je volledig op maaltijdvervangers overstappen of spreekt de combinatie met gewone voeding en zo je wilt -extra tussendoortjes- je meer aan? Vervolgens krijg je je maatwerkprogramma met producten mee en kun je aan de slag.

Coach Nutrition

De Coach Nutrition producten bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken, bijvoorbeeld extra proteïne en collageen. Ze zijn vrij van gluten, toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen én kleur of smaakstoffen. Tevens zijn onze producten halal verwerkt. Alles wat je nodig hebt en tegelijkertijd laag in calorieën en makkelijk in gebruik! Hoe slim is dat?

Wie slim kiest, kiest Coach Nutrition.

Waar wacht je nog op???

De voordelen

  • 1 op 1 begeleiding, voor, tijdens en na het dieet
  • onze begeleiding is gratis!
  • betaalbaar en goedkoper dan bijv. Powerslim of 1:1 Diet (Cambridge dieet): al vanaf 34 euro per week!
  • geen supplementen nodig (alles wat je nodig hebt zit er in, zelfs collageen)
  • geen hongergevoel
  • veel smaken, ook warme maaltijden
  • makkelijk te bereiden
  • snel resultaat
  • online afslanken kan ook: 7 dagen per week
  • in Heerlen en Maastricht

Afslanken met maaltijdvervangers

En na het afvallen?

Veel mensen zijn bang voor het jojo-effect. Dat hoeft niet. Als je je streefgewicht bereikt hebt, helpen wij je namelijk met de overgang naar reguliere voeding. Je lichaam en je verbranding moeten immers weer wennen aan ‘anders’ eten, ‘vaker’ eten en vooral ‘meer’ eten. En dat laatste moet je durven!  Als je te weinig blijft eten (ik-ben-bang-dat-ik-anders-weer-dik-word), komt je verbranding niet goed op gang en zul je zelfs weer bij komen. De opbouwfase is dus heel belangrijk en zal met beleid én met geduld uitgevoerd moeten worden. Maar met de steun van je coach krijg je het vertrouwen in jezelf en in je lichaam terug en ga je je lifestyle voorgoed veranderen. Je gaat weer genieten van eten zonder schuldgevoel! Wij zijn pas tevreden als jij in staat bent om je nieuwe gewicht en je nieuwe lifestyle vast te houden! En zit het een keertje tegen? Dan weet je bij wie je moet zijn!

Bestel je producten alvast via onze webshop; dan staan ze klaar als je komt voor je consult.

Callowfit dressings

Fat & Sugar Catcher

Aanbevolen i.c.m. met

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake