Heb je last van cellulite?

90% van alle vrouwen heeft in meer of mindere mate te kampen met cellulite, met name op de benen, billen en dijen. Cellulite is lastig te verminderen met een dieet of sporten. Ook slanke en sportieve vrouwen kunnen er last van hebben.

Wat is cellulite precies?

Cellulite ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt. Hierdoor kan er een vernauwing van de bloedvaten ontstaan en door een slechte bloedcirculatie en verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker afgevoerd worden. Het bindweefsel verhardt en de huid wordt bobbelig. Doordat de bindweefsel structuur bij vrouwen anders is dan bij mannen, worden deze putjes en bultjes sneller zichtbaar dan bij mannen.

Er zijn verschillende stadia van cellulite:

  • Lichte cellulite: de huid is nog steeds glad, maar als je erin knijpt dan zie je onregelmatigheden.
  • Middelmatige cellulite: wanneer je je spieren spant, dan zie je een licht bobbelige huid.
  • Sterke cellulite: de sinaasappelhuid is in ruststand (dus zonder knijpen of spier aanspanning) duidelijk zichtbaar en treedt vaak samen op met striae.
  • Zware cellulite: je hebt duidelijk voelbare en zichtbare verharde knopen en diepe striae.

Verwar cellulite niet met cellulitis, want cellulitis is een ontsteking van de huid die wordt veroorzaakt door bacteriële infecties in het onderhuidse weefsel. Je herkent dit aan symptomen als roodheid, een warm gevoel, branderigheid en zwelling.

LPG Endermologie

Heb je cellulite en wil je daar graag op een natuurlijke manier iets aan doen? Dan biedt LPG Endermologie uitkomst! LPG Endermologie is de meest natuurlijke manier om je huidstructuur te verbeteren. Het is een diepe, mechanische bindweefselmassage die de huid opnieuw activeert op een 100% natuurlijke, niet agressieve en pijnloze manier. Huid, onderhuid en onderhuids bindweefsel worden behandeld. Wij werken met de allernieuwste generatie apparatuur: de LPG Alliance. Dankzij deze nieuwe, gepatenteerde 3-dimensionale behandelingskop Alliance, wordt er tegelijkertijd gewerkt aan 3 aandachtspunten: cellulite, vetverbranding en verslapping. De behandeling is mogelijk op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt. Je huid wordt gladder, strakker en veerkrachtiger. Het is als fitness voor je huid. Ons Skin Team is geschoold door Helmi Engelen, officiëel gecertificeerd LPG trainer voor LPG in Duitsland.

Body Shaper

De B-Shaper is een combinatie van rotatie- en vacuümmassage met radiofrequentie, elektromagnetische golven en rood en blauw licht die op alle niveaus van de huid werken. Het vermindert op efficiënte wijze lichaamsvet, verwijdert cellulite, verstevigt en maakt de huid glad, verbetert de drainage en de bloedcirculatie en brengt je lichaamsvormen weer in harmonie.

Hypoxi

Hypoxi is een unieke methode van bodyshaping en helpt bij cellulite. Wij werken al sinds 11 jaar met Hypoxi en zijn nog steeds enthousiast over de effecten! De Hypoxi trainer-L 250 maakt gebruik van de gecombineerde voordelen van een onderbroken vacuümbehandeling en beweging. Enerzijds worden de betrokken lichaamszones onder druk gezet met vacuüm (cupping) en compressie. Anderzijds stimuleert de gematigde fysieke training het metabolisme overtollig vet en te vaste afvalstoffen worden gestimuleerd en afgevoerd via de bloedbaan. Het resultaat is een slanker silhouetten en een egale huid.

Bodystyler Slimyonik Air

Slimyonik Air is veel meer dan compressietherapie. Om lichaamsvet te verminderen, is een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof nodig. De Bodystyler Slimyonik Air zorgt voor een effectievere vetverbranding door de toevoeging van zuurstof. Je lymfesysteem wordt gestimuleerd en het bindweefsel wordt verstevigd. Deze meervoudige aanpak zorgt ervoor dat vocht, vet en verklevingen worden aangepakt terwijl jij lekker ontspannen in een massagepak ligt. Het resultaat: mooiere en slankere benen!

De ideale aanvulling op je behandeling

Door de behandelingen te combineren met speciale verzorgingsproducten en nutricosmetica, zorg je voor het hoogst haalbare resultaat.

Voor en na de behandeling

Deze methode dient gecombineerd te worden met een goede algehele lichaamsverzorging, waarbij gelet wordt op voeding en beweging. Maak daarom na afloop van je behandeling gebruik van onze LPG Huber 360 Fiit voor meer spiermassa en een optimaal metabolisme! Voor het verminderen van de cellulite adviseren we om thuis ByeByeCellulite van Dr. Juchheim te gebruiken. Het is ongelofelijk hoe snel deze crème het huidbeeld verbetert! Je mag de crème gratis bij ons testen. Onze Skin Coaches adviseren je graag!

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake