Huidverslapping

Met de jaren wordt de huid minder strak en glad. Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd….De huid verliest haar veerkracht en soepelheid. Bij BodyDesignGroup geven wij jouw huid haar jeugdigheid terug op een natuurlijke manier.

Hoe ontstaat huidverslapping?

Huidverslapping hoort bij het verouderingsproces en is niet te voorkomen. Er zijn echter wel factoren die de huidveroudering kunnen versnellen zoals: overmatig zonnen, roken, (verkeerde) voeding, weinig lichaamsbeweging, stress en medicatiegebruik.

LPG Endermologie

Geef je huid haar stevigheid weer terug met Endermologiebehandelingen. Deze mechanische bindweefselmassage is 100% natuurlijk, niet invasief en respecteert de huid. Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, stimuleert endermologie delicaat de huid om de ‘jeugdigheidscellen’, de fibroblasten, te reactiveren. Eenmaal geactiveerd, zullen de cellen opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine aanmaken en de huid van binnenuit weer verstevigen. Verslapping kan over het hele lichaam optreden, waarbij sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik en de armen.

Laserbehandelingen

Een populaire behandeling tegen huidverslapping is een behandeling met eMatrix. De eMatrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht) alleen gebruik van radio frequente energie. De radiogolven maken in de bovenste huidlaag slechts minuscule gaatjes, terwijl de diepere huidlagen juist enorm geprikkeld worden. Het huidoppervlak blijft daardoor onbeschadigd. Het herstelproces gebeurt van binnenuit en daarmee wordt van binnenuit een nieuwe huid gecreeerd: ‘sublative rejuvenation’. De eMatrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. Deze behandeling wordt veelal op het gezicht toegepast maar kan ook ingezet worden bij striae of verslapte zones op het lichaam. Vraag een intake gesprek aan bij onze huidtherapeute.

Skincare

Bij gebruik van onze huidverstevigende cosmeticaproducten optimaliseer je de effecten van de behandeling. De ervaring leert dat een behandeling gemiddeld 1,5 keer meer resultaat oplevert! Vraag onze skin coaches om advies.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake

lpg-endemologie-wit
juchheim-logo-transparant-wit
coach-hoog
hydrafacial-logo-transparant-wit
lpg-medical-wit
infuzion-onderbalk