Huidverslapping

Met de jaren wordt de huid minder strak en glad. Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd….De huid verliest haar veerkracht en soepelheid. Bij BodyDesignGroup geven wij jouw huid haar jeugdigheid terug op een natuurlijke manier.

Hoe ontstaat huidverslapping?

Huidverslapping hoort bij het verouderingsproces en is niet te voorkomen. Er zijn echter wel factoren die de huidveroudering kunnen versnellen zoals: overmatig zonnen, roken, (verkeerde) voeding, weinig lichaamsbeweging, stress en medicatiegebruik.

LPG Endermologie

Geef je huid haar stevigheid weer terug met Endermologiebehandelingen. Deze mechanische bindweefselmassage is 100% natuurlijk, niet invasief en respecteert de huid. Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, stimuleert endermologie delicaat de huid om de ‘jeugdigheidscellen’, de fibroblasten, te reactiveren. Eenmaal geactiveerd, zullen de cellen opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine aanmaken en de huid van binnenuit weer verstevigen. Verslapping kan over het hele lichaam optreden, waarbij sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik en de armen.

Indiba Deep Beauty

De nieuwste RadioFrequentie therapie die door de diepe werking energie opwekt in je lichaam. Je huid wordt steviger, hardnekkige verklevingen worden minder en toxines worden verwijderd.

VIBRA-B®

Deze holistische behandeling is een ware reset voor lichaam en geest! Blokkades worden opgeheven en je energie gaat weer stromen. Je zult zien dat je figuur en je huid geleidelijk verbeteren.

Skincare

Bij gebruik van onze huidverstevigende cosmeticaproducten optimaliseer je de effecten van de behandeling. De ervaring leert dat een behandeling gemiddeld 1,5 keer meer resultaat oplevert! Vraag onze skin coaches om advies.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake