Een fit lichaam in 10 minuten!

De LPG Huber 360® Fiit technologie biedt een nieuwe sportervaring om op een natuurlijke, efficiënte en snelle manier jouw lichaam te shapen. Gedurende een training van slechts 10 minuten zet de Huber 360® Fiit 80 tot 100 spiergroepen aan het werk! De Huber® 360 Fiit biedt een training die geïnspireerd is op HIIT (High Intensity Interval Training).  Een unieke fitnessbeleving waarbij inspanning en herstel worden afgewisseld. Dit is een effectieve manier om de vetverbranding te stimuleren, je spiermassa te verhogen en je conditie in korte tijd te verbeteren. Uit onderzoek is gebleken dat met de Huber 360® Fiit het maximale lipolyse stadium in enkele minuten bereikt kan worden. Omdat je op de Huber 360® Fiit geen verhoogde hartslag krijgt, kun je trainen zonder de gezondheidsrisico’s van een verhoogde hartslag. Na 5 minuten ga je al vet verbranden en ook na de training blijft je lichaam nog uren in vetverbranding.

Neuro-fysiologische training

Met het interactieve scherm doorbreekt de Huber 360® Fiit alle traditionele trainingsmethodes. Door een combinatie van fysieke en cognitieve stimulatie gaan de hersenen in de hoogste verbrandingsmodus. Elke sessie op de Huber 360® Fiit  wordt hierdoor een uitdagende en motiverende activiteit met optimaal resultaat voor je figuur.

Voordelen voor je gezondheid

Een training op de LPG Huber 360® is meer dan een fitness-workout; het biedt vele voordelen voor je algehele gezondheid, waaronder gewichtsverlies, spierversterking, strakkere huid, verbeterde houding, verlichting van rugpijn, verbetering van je cardiovasculair systeem, etc.

Huber Fiit is voor iedereen!

Beginners, atleten/sporters, jonge moeders, ouderen,  het maakt niet uit, als je op zoek bent naar een veilige en effectieve training dan is de Huber 360® Fiit echt iets voor jou!

Hoe ziet een trainingsschema eruit?

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om 1 tot 2 keer per week een training van 10 minuten op de Huber 360® Fit te doen. Het programma stellen wij samen met jou in en tijdens de training begeleiden wij jou. Wanneer je een membership hebt bij BodyDesignGroup, dan is je Huber workout na iedere behandeling gratis! Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Body on Fleek pakketten, hiermee kun je verschillende behandelingen combineren. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen en welke behandeling of combinatie van behandelingen voor jou het beste is.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Terwijl je op het platform staat is het de uitdaging om een goede houding te behouden terwijl je de bewegingen van het platform opvangt. Maar dat is niet alles, je moet ook de doelstellingen op het interactieve scherm behalen. Dankzij de afwisseling tussen kracht en herstelfases stimuleert de training het metabolisme voor maximale vetverbranding en opbouw van spiermassa. De ideale oplossing voor het vormen van je figuur en verbeteren van de fysieke conditie in recordtijd!

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake