Voor de echte beautydiva’s is er Supermoodz, het kleine zusje van BodyDesignGroup. Het bedrijf van Lila zorgt ervoor dat je als een echte diva naar buiten wandelt. Lila is gediplomeerd make-up artist, schoonheidsspecialiste en heeft als specialisatie nagelstyling en lashlift gevolgd om haar aanbod nog completer te maken.

Facial complete

Een complete gezichtsbehandeling is pure verwennerij. Het is de meest complete behandeling waar dieptereiniging en ontspanning worden gecombineerd. Deze heerlijke gezichtsbehandeling -ook als duobehandeling te boeken- wordt helemaal afgestemd op jouw huidconditie en behoefte.

Nagelstyling

Hoe heb jij je nagels het liefst? Je nagels vertellen veel over je persoonlijkheid. Ga je voor kort of lang, vierkant of ovaal, neem je acryl, gel of houd je het liever bij een naturel look? Wat je ook kiest, bezoek onze nagelstyliste Lila en zij zorgt ervoor dat je nagels er altijd uitzien om door een ringetje te halen!

Visagie

Heb je binnenkort een speciale dag en wil je je professioneel laten opmaken? Of gewoon jezelf verwennen na afloop van je behandeling? Neem dan plaats en laat onze Make up Artist je voorzien van een passende make-up!

Lange en vollere wimpers

Een mooie oogopslag zonder mascara? Bij een Lash Lift (wimperlifting) worden de natuurlijke wimpers gekruld, voor prachtige wimpers tot wel 8 weken lang!

Stralend witte tanden, veilig en snel

Wil je weer je mooiste witte lach terug? Bleken is een optie om de tanden enkele tinten lichter te maken. Wij vinden het belangrijk dat je weer kan lachen. Natuurlijk met stralend witte tanden!

Threading

We kennen het allemaal wel: we kijken in de spiegel en zien weer dat er heel wat verdwaalde haartjes onder onze oorspronkelijke wenkbrauw zitten. We pakken ons pincet erbij en trekken maar. Meestal lukt het ook net niet om het perfect strak te krijgen.


 

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake