Wanneer je ouder wordt verliest de huid helaas zijn stevigheid en elasticiteit. Hierdoor is je huid aanzienlijk minder glad en egaal dan toen je jonger was. Dit is een natuurlijk proces dat veroorzaakt wordt door een vermindering in de celproductie, waardoor er ook minder collageen en elastine aangemaakt wordt. Daarnaast worden collageen- en elastinevezels sneller afgebroken of raken ze beschadigt. De huid wordt dunner en minder elastisch, met rimpels en huidverslapping tot gevolg. Dit natuurlijke proces van veroudering wordt daarnaast versneld door externe factoren als zonlicht, roken en voeding.

Natuurlijk en mooi ouder worden

Een jeugdige, stralende en gezonde huid, ongeacht je leeftijd?  Een strakkere huid zonder ingrijpende cosmetische ingrepen of fillers? Met onze natuurlijke huidverjongende behandelingen en producten kunnen wij diverse huidproblemen aanpakken, zoals huidverslapping, rimpels en een verminderde huidstructuur. De kwaliteit van de huid verbetert, zodat deze er weer jong en stralend uit gaat zien. In onze salon bieden wij verschillende gezichtsbehandelingen aan die naadloos aansluiten op jouw huidtype en behoefte.

LPG Endermolift: schoonheid van binnenuit

LPG Endermolift is een 100% natuurlijke, niet agressieve en efficiënte anti-aging behandeling voor versteviging van de huid en vervagen van fijne lijntjes. De gemotoriseerde kleppen van de LPG Endermolift werken als een echte fitness voor de huid. De cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen. Dé manier om je rimpels van binnenuit weer op te vullen op een natuurlijke manier..

NIEUW Infuzion: hyaluronfiller zonder naalden

Een fobie voor naalden? Geen nood. Met de gepatenteerde methode van Infuzion wordt maar liefst 5 ml. hyaluron zonder injectienaalden in de huid gebracht. De behandeling is geheel pijnloos en je krijgt geen blauwe plekken of bobbels onder de huid. Het hyaluronzuur wordt namelijk gelijkmatig verdeeld waardoor je er heel natuurlijk uitziet. Het effect: een natuurlijke glow en de huid wordt goed gehydrateerd en opgevuld. De behandeling is ook mogelijk in de hals, decolleté en op de handen. Wij adviseren minimaal 3 behandelingen voor een optimaal resultaat.

Dermalift: 3 in 1 behandeling

Deze 3-voudige anti-ging behandeling is al vele jaren favoriet bij onze vaste salonbezoekers. De eerste stap is diamond dermabrasie. Met deze peeltechniek verwijderen we de dode huidcellen. Daarna zorgt een diepgaande warmtemassage ervoor dat je doorbloeding verbetert en dat werkstoffen beter worden opgenomen. Door middel van ultrasound brengen we een cocktail aan verjongende serums in de huid. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannend masker en je loopt herboren naar buiten. In kuurverband of als losse behandeling boekbaar.

Huidverjongende producten

Naast onze zeer effectieve en revolutionaire behandelingen hebben wij ook een range producten (Skincare en Nutricosmetics) voor versteviging en verbetering van de huid. Een aantal van deze producten zorgt er zelfs voor dat de behandelingen extra goed (tot 50% beter) aanslaan. Wij vertellen jou hier graag meer over.

Ook mag jij als klant van Body Design Group verschillende producten van dr. Juchheim gratis testen.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake

lpg-endemologie-wit
juchheim-logo-transparant-wit
straight-away-wit
hydrafacial-logo-transparant-wit
lpg-medical-wit
infuzion-onderbalk