Dare to smile!

Dare to smile! Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Zijn je tanden verkleurd? Geen probleem! Laat je tanden op een natuurlijke, veilige manier en comfortabele manier bleken. Voor een natuurlijk wit effect!

Wil jij ook weer een stralend gebit?

Bij ons kun je jouw tanden op een geheel veilige manier laten bleken. De samenstelling van je tanden wordt niet aangetast, alleen de verkleuringen, tandplak en bacteriën worden verwijderd. De resultaten daarentegen zijn voor een compleet onschadelijk product overweldigend. De behandeling wordt verzorgd door onze eigen tandcosmeticus. Wedden dat je met een brede smile naar buiten loopt?

Onze behandeling is 100% veilig

Onze gel voldoet als een van de weinige aan de Cosmetica Verordening: dit betekent dat het product volledig veilig is en geen schade kan berokkenen (non-peroxide gel), zelfs niet wanneer je het per ongeluk doorslikt.

Wat mag je verwachten van een behandeling?

Afhankelijk van hoe lang de verkleuring er al zit en hoeveel verkleuring er is, kun je met een basisbehandeling van 60 minuten 4 tot 12 tinten lichter gaan. Aanslag van voedsel, drank en nicotine zijn dan verdwenen en de tanden zijn grondig gereinigd. Het maximale resultaat is genetisch bepaald: witter dan je oorspronkelijke eigen kleur is niet mogelijk zonder de samenstelling van je tanden aan te passen. Dus verwacht bij ons geen Hollywood-smile!  Is het verwachte resultaat niet in 3 sessies bereikt, dan kun je altijd terugkomen om het laatste zetje te geven en een of twee extra sessies doen.

Wat houdt de behandeling in?

Als eerste krijg je een intakeformulier, deze moet naar waarheid ingevuld worden. Onze tandcosmeticus zal eventuele contra-indicaties met je doornemen en uitleggen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Dan bepalen wij de kleur van je tanden en maken een VOOR foto van je gebit om na de behandeling het verschil goed te zien. Voor de bleeksessie worden je tanden licht gepolijst opdat de gel goed kan inwerken. We starten met het aanbrengen van een activator, hierna wordt er een mondspreider in de mond geplaatst zodat je zonder moeite de mond open kunt houden. Dan wordt de bleekgel op de tanden aangebracht. Daarna start de behandeling die wordt uitgevoerd met een lamp. Deze activeert de bleekgel op je tanden waardoor ze langzaam maar zeker witter worden.  Na de eerste 20 minuten halen we de bleekgel eraf. Dan volgt een nieuwe laag gel, en weer ga je 20 minuten onder de lamp. Dit herhalen we drie keer en dan wordt de gel verwijderd en mag je je mond spoelen , de tanden poetsen en maken we een NA foto. Je zult zien dat je tanden tussen de 4 en12 tinten witter zijn.

Hoe lang duurt een behandeling?

In totaal duurt de behandeling 3 x 20 minuten. Inclusief intake en nazorg ben je in 1,5 uur klaar.

Na het bleken…

Door het bleken wordt het glazuur van tanden en kiezen iets poreuzer. Dat is tijdelijk; het glazuur herstelt zich weer. Daarom adviseren wij om de eerste 2 uur na de behandeling niets te eten of te drinken en niet te roken. Na de behandeling kunnen bepaalde etenswaren en dranken het resultaat nadelig beïnvloeden.  Gebruik de eerste 24 uur na de behandeling geen koffie, thee, rode wijn, vruchtensappen of kleurhoudende voedingsmiddelen.

Hoe lang houden de resultaten?

Het resultaat blijft 2 tot 12 maanden zichtbaar, afhankelijk van je leefgewoonten. Rook je, drink je veel koffie/thee of rode wijn, dan zullen de tanden sneller verkleuren. Wij adviseren om na 2 tot 3 maanden een opfrisbehandeling te doen voor blijvend resultaat.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake