Een mooie oogopslag met natuurlijk gelifte wimpers. Bij Body Design Group kun je in onze schoonheidssalon Supermoodz ook terecht voor Lash Volume Lifting. Dit is een behandeling waarbij de eigen wimpers gelift worden, meer volume en een permanente krul krijgen.

Voor de Lash Volume Lifting maken we gebruik van een zachte siliconenmal waar de wimpers vanaf de wortel tegen gelift worden met een speciale crème, die de nieuwe vorm definitief maakt. Na het liften brengen we een volume crème en een verzorgende olie aan. Het resultaat is natuurlijk volle wimpers.

Lash Volume Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. De effecten van ervan blijven ongeveer 6 tot 9 weken zichtbaar. Hierna zakt de krul langzaam weer uit de wimper. Lash Volume Lifting is niet schadelijk en kan daarom na 6 tot 9 weken gewoon weer herhaald worden.

De voordelen van wimperlifting

Lash Volume Lifting is een natuurlijke behandeling waarbij je zonder het aanbrengen van kunstwimpers een stralende oogopslag creëert. Andere voordelen zijn o.a.:

  • Het resultaat is 6 tot 9 weken zichtbaar.
  • Je hebt geen mascara en/of wimperkrultang meer nodig.
  • Je ogen lijken groter.
  • Het is bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Wat kun je verwachten van een Lash Volume Lifting behandeling?

Een behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten en bestaat uit het plaatsen van de siliconenmal, het aanbrengen van de crème en verf en het laten intrekken daarvan. Lash Volume Lifting is in tegenstelling tot wimperpermanent een niet invasieve behandeling en daardoor veilig voor de eigen wimper.

Je kunt ook na de Lash Volume Lifting gewoon je eigen make-up blijven gebruiken, maar vaak is dat niet nodig.

Is Lash Volume Lifting ook voor jou geschikt?

In principe kan iedereen deze behandeling ondergaan, maar in sommige gevallen moeten wij het jou toch afraden, bv. als je eigen wimpers al beschadigd zijn, je last hebt van eczeem en nog een aantal andere bijzondere situaties. Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden.

Verzorging na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk dat je de volgende instructies netjes opvolgt voor het beste resultaat. Na de behandeling zullen je wimpers een beetje aan elkaar plakken, dat hoort zo en moet je vooral niet proberen uit te borstelen.

Gedurende 24 uur laat je jouw wimpers even helemaal met rust en laat je ze ook niet in aanraking komen met water. Kijk dus goed uit met douchen.

Na 24 uur mag je wimpers weer gewoon schoonmaken en borstelen. Ze plakken ook niet meer en het resultaat is perfect zichtbaar. Nu mag je ook gewoon alles weer doen, zoals make-up aanbrengen, zwemmen, douchen etc.

Wil jij ook natuurlijk gelifte wimpers?

Maak dan een afspraak met Lila, zij werkt vanuit haar salon Supermoodz in onze vestiging Maastricht.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake