Fitness voor de huid

Heb je plaatselijk vet, cellulite of heeft je huid haar stevigheid verloren? Of heb je zware benen, vochtophoping of lipoedeem? De Roll-Off  bindweefselmassagetechniek draagt zorg voor de vermindering van cellulite, vet en verstevigt bovendien de huid. Een Roll-Off Endomassage is 100% natuurlijk, veilig en niet pijnlijk.

Hoe werkt de Roll-Off Endomassage precies?

Deze niet-invasieve massagetherapie werkt op basis van compressie microvibraties. Het apparaat maakt gebruik van krachtige frequenties door middel van pulserende, ritmische beweging om vanaf de buitenkant van de huid diep in de spieren door te dringen.De afbraak van fibreuze septae wordt geactiveerd en de afvoer van toxines en overtollig vocht wordt versneld.

Waarom is Roll-Off Endomassage goed voor mijn huid?

De behandeling stimuleert de doorbloeding, vochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en bevordert de verjonging van de huid. De Roll-Off techniek zorgt voor een stevige massage van de huid, onderhuid en bindweefsel. Het vetweefsel wordt los gemasseerd en de circulatie verbetert, waardoor overmatig vocht en toxines worden afgevoerd. We stimuleren de onderhuidse cellen tot collageenaanmaak en je lichaam komt in zijn natuurlijke lipolyse (natuurlijke vetverbrandingssysteem van het lichaam). Echte fitness voor de huid! Op deze manier kun jij op een pijnloze manier je probleemzones laten aanpakken. De combinatie van gezond eten, bewegen en behandelingen zorgt snel voor zichtbare resultaten.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de behandeling draag je een speciale bodysuit (bij ons verkrijgbaar), die ervoor zorgt dat de behandelcilinder soepel over je weefsel voortbewegen kan. Ook onze Arosha pressopants voor thuisgebruik zijn geschikt om tijdens de behandeling te dragen (benen/billen). Je neemt plaats op onze comfortabele behandelbank en de massage kan beginnen.
De behandelaar maakt gebruik van een speciaal cilindervormig handstuk met 55 roterende bollen die over de huid voortbewogen worden in een pulserende, ritmische actie om zo de contouren van het lichaam te verbeteren, te draineren en te verstevigen.

Wat is het effect van deze behandeling?

De pulserende en ritmische werking van de roterende cilinder heeft de volgende effecten:
-Verbeterde lymfedrainage
-Stimulering van de bloedcirculatie
-Vermindering van cellulite
-Aanpak van lokale vetophopingen
-Versteviging van de huid
-Vermindering van spierpijn

Welke zones kunnen behandeld worden?

De massage kan toegepast worden op de volgende gebieden:
Buik
Taille
Rug
Armen
Billen
Bovenbenen
Onderbenen

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling kun je heerlijk ontspannen en na de behandeling voel je je als herboren.  De huid kan na afloop wat tintelen. En vaak zal een toiletbezoek na afloop nodig zijn! Wij adviseren om na de behandeling voldoende water te drinken.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Na de eerste is het resultaat al voelbaar. Je huid is zachter en beter doorbloed. Ook na de behandeling blijft het effect nog 1 à 2 dagen doorwerken. Overtollig vocht wordt afgevoerd. Je benen voelen minder zwaar en je voelt je meer ontspannen.

Endermologie is huidfitness. Net als met sporten zul je regelmatig behandeld moeten worden om de huid weer fit te maken. De eerste weken kom je 2 keer per week zodat we de ingeslapen cellen (fibroblasten) een extra boost kunnen geven. Zodra de eerste effecten optreden is het voldoende om wekelijks te komen, totdat de gewenste effecten bereikt zijn. Om je resultaten te behouden en ervoor te zorgen dat je cellen ‘fit’ blijven adviseren wij om één keer per maand terug te komen. Het beste effect bereik je in kuurverband. Tijdens het intake gesprek zullen wij je weefsel inspecteren om een goede indicatie te geven.
Heb je een membership dan wordt de Roll-Off Endomassagebehandeling geintegreerd in je programma. De behandeling is ook heel geschikt als nabehandeling na een cryolipolyse- of lipolaserbehandeling. Maar ook incidenteel kun je de behandeling prima inzetten, bijv. bij vochtretentie.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Van enige maanden tot een paar jaar, afhankelijk van je leeftijd, levensstijl en verandering in hormonen. Wij adviseren om na beëindiging van je sessies eens per maand je behandelingen bij te houden, zodat het resultaat langer behouden blijft.

Intake body

Onze behandelingen

LPG Huber 360

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake