Uniek en als enige in Nederland! Effectievere vetverbranding door extra zuurstof!!!

Wetenschappelijk bewezen

Wist je dat vet voor 86% uitgeademd wordt en dat 14% je lichaam verlaat via lichaamsvloeistoffen? (uit onderzoek Ruben en Meerman)

Bij veel mensen is het zuurstofgehalte in het weefsel te laag: veel zitten, weinig beweging, verkeerde en oppervlakkige ademhaling, te veel bewerkte voeding etc. We raken verzuurd en als zich in het lichaam meer zuren bevinden dan het lichaam via de nieren, longen, darmen en huid kunnen uitscheiden, dan worden ze in het weefsel, gebonden aan vet en water en als slakken opgeslagen. De slakken en verharde structuren worden zichtbaar in onze probleemzones en ons bindweefsel wordt slapper.

De Slimyonik Air Bodystyler behandeling is een TURBO BOOST voor je stofwisseling en daarmee ook voor je vetverbranding.

Door de toevoeging van extra zuurstof wordt je stofwisseling -net als bij bewegen-gestimuleerd. Je lichaam heeft namelijk meer zuurstof nodig om de vetstofwisseling te stimuleren en de afvalstoffen op te ruimen. Je verslakte bindweefsel wordt gereinigd en je lymfesysteem wordt geactiveerd. De lucht in de atmosfeer wordt door het Slimyonik apparaat opgezogen, gereinigd en gefilterd en door middel van een speciale membraantechologie met zuurstof verrijkt. Het zuurstofgehalte in de lucht is vrijwel altijd 21% en wordt tijdens de behandeling naar 30% verhoogd. Adem dan ook diep in en uit en niet te oppervlakkig! En drink voldoende water. Je zult je na de behandeling herboren voelen. Een behandeling staat ongeveer gelijk aan 5 uur stevig wandelen!

De behandeling is geschikt:

  • Als afslankmethode
  • Vermindering van cellulite
  • Bij oedeem/vochtretentie in de benen
  • Om te ontspannen
  • Na het sporten
  • Voor of na een operatie
  • Bij lymfeproblemen
  • Bij plaatselijke vetophopingen
  • Bij lipoedeem

In kuurverband haal je de beste resultaten. Een kuur omvat 12 behandelingen van ongeveer 35-40 minuten. Wij adviseren om 2 keer per week te komen. Wil je nog meer resultaat uit je behandelingen halen? Dan bevelen wij de volgende producten voor thuis aan:

SLIMYONIK zuur/base complex:
200 capsules voor een 3 maanden kuur. (44,50 euro)

SLIMYONIK Body Contour Gel:
Vermindert cellulite, verstevigt de huid en verbetert de doorbloeding. (59,90 euro)

SLIMYONIK Silhouette Refiner:
Stimuleert vetafbraak, draineert en verstevigt de huid. (64,50 euro)

SLIMYONIK maakt onderdeel uit van onze voordelige BODY ON FLEEK pakketten waarbij je kunt kiezen uit Cryolipolyse met EMS (plaatselijk vet), LPG Alliance (verstevigen, cellulite verminderen en contourverbetering) of SLIMYONIK Air.

Boek je gratis intake (lichaam) via onze website www.bodydesigngroup.nl en we adviseren je graag over de mogelijkheden.