Een jeudige uitstraling zonder naalden?

”Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af en krijgen we rimpels”

Met de nieuwste Infuzion behandeling wordt maar liefs 5 ml hyaluron in slechts 20 minuten in de huid gebracht zonder naalden. Het effect is anders dan bij fillers, infuzion zorgt voor een natuurlijk resultaat omdat het hyaluronzuur gelijkmatig verdeeld wordt. Er ontstaat een natuurlijke glow, de huid wordt goed gehydrateerd en opgevuld. Deze behandeling is ook mogelijk in de hals, op het decollete en de handen. Om de huid goed voor te bereiden verwijderen we eerst de dode huidcellen d.m.v. een milde fruitzuurpeeling.

Wij adviseren 3 behandelingen voor het beste resultaat. De behandeling is geheel pijnloos en je krijgt geen blauwe plekken of bobbels onder de huid. Dit leidt tot een veel mooier en natuurlijker resultaat.

Hoe lang houdt het?

Voor onderhoud raden wij aan om de behandeling ieder half jaar te herhalen.

Water drinken!

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal waterbindend vermogen. Dus voor een optimaal resultaat: Water drinken! Gelieve even (48 uur) niet te gaan sporten, geen sauna, ivm overmatig zweten.