De laatste decennia wordt er steeds meer roofbouw gepleegd op onze huid… Het grootste orgaan van uw lichaam!Stress, vervuiling, toxische stoffen en overmatig zonlicht zijn bronnen van vrije radicalen en vormen de oorzaak van beschadigingen aan de collageen- en elastinevezels. Dit leidt tot een versnelde veroudering van onze huid. Structuren raken o.a. beschadigd door het proces dat men oxidatie noemt. De natuurlijke bescherming tegen deze vrije radicalen en oxidatieprocessen wordt gevormd door de antioxidanten in onze voeding of suppletie: deze neutraliseren vrije radicalen en bieden zo ruimte voor herstel. Daarnaast beschermen ze de huid tegen nieuwe schade.

De HydraFacial™ kan hier een belangrijke, ondersteunende rol in spelen. De HydraFacial™ is uniek en enig in zijn soort. Hij levert onmiddellijk en blijvend resultaat en legt de focus op de gezond-heid van de huid. Dankzij die resultaten trekt hij nieuwe klanten via mond-tot-mond reclame. Meer en meer is men op zoek naar gezondheid voor de huid; iets wat de HydraFacial™ zeker kan bieden, vooral in combinatie met nutricosmetics (zie EQology op onze website). De Hydra-Facial™ verhoogt de hydratatie, herstelt de vochtbarrière en helpt bij de opbouw van het antioxidanten niveau in de huid.

Voor alle huidtypes

Wellicht één van de grootste voordelen aan de HydraFacial™ is dat de behandeling beschikbaar is voor alle huidtypes. Het kan een heel jaar door toegepast kan worden. Zelfs de meest gevoelige en beschadigde huidtypes kunnen worden behandeld. Het mooie van alles is dat ze herstellen door de opbouw van gezonde huidcellen en daardoor werkelijk geholpen worden; repareren versus camoufleren.

Welke resultaten mag je verwachten?

De Hydrafacial behandeling is slechts een 30 minuten durende behandeling. Cliënten ervaren:

  • Een mooiere glow
  • Een schonere huid
  • Kleinere poriën
  • Een vervaging van de fijne rimpeltjes
  • Verminderde hyperpigmentatie
  • Verminderde talgproductie
  • Een betere hydratatie

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De HydraFacial gebruikt een actieve, serum-gebaseerde peelingtechniek. Door deze technologie worden dode huidcellen verwijderd. Je ziet het dode huidcellen-afval terechtkomen in de cilinder, vergelijkbaar met microdermabrasie, maar dan bevat de cilinder nu geen kristallen maar vocht. De gepatenteerde spiraalvormige Hydropeel is wat de HydraFacial zo uniek maakt. De groeven van de spiraalvorm laten meerdere passages over de huid toe, wat leidt tot een effectievere peeling. De tip brengt tegelijkertijd de gewenste serums op de huid aan en dankzij een vacuumsysteem kunnen de disposable tips tevens onzuiverheden en dode huidcellen verwijderen.