VIBRA-B® is ontwikkeld in Zwitserland en werkt op basis van trillingen met een esthetische, medische en therapeutische impact. Een holistische behandeling die ingezet kan worden op lichaam en gezicht, maar ook zorgt voor relaxatie, energetische en innerlijke balans. De methode bestaat sinds 1960 en wordt in diverse onderzoeken wetenschappelijk onderbouwd.

Toepassingen

VIBRA-B® wordt ingezet op het lichaam ten behoeve van vetreductie, huidregeneratie, spierversteviging, het boosten van je metabolisme, vasculaire  drainage, verbetering van de doorbloeding en spierontspanning.

Voor het gezicht kent VIBRA-B® de volgende toepassingen: anti-aging, onderkin vetreductie, halslift, hyaluronic acid booster, lipvolume en pre-post operatie.

De behandeling kan ook ingezet worden bij burn-out klachten, longcovid, voor en na een operatie, hormonale klachten, vochtretentie, teveel spierspanning, spierzwakte, slaapproblemen, etc.

Je gaat ervaren dat je beter leert te ontspannen. Zeker als je een druk leven leidt, altijd “aan” staat en veel in je hoofd zit. Kortom, verlang je naar meer kwaliteit van leven? Onze VIBRA-B® is meer dan alleen een toestel voor een beter figuur of een jeugdigere uitstraling. Het geeft je gezondheid, je vitaliteit maar ook je geestelijk welbevinden een enorme boost! En belangrijker nog: we pakken de oorzaak aan en die zit in je brein.

Hoe werkt deze behandeling precies?

De VIBRA-B® geeft het lichaam vibraties. Deze worden doorgegeven via transductors die op het lichaam worden aangebracht, terwijl je comfortabel ligt op een behandelbed. De vibraties variëren van 40-300 Hz, afhankelijk van de doelstelling. De behandeling is pijnloos, veroorzaakt geen schade aan de huid en het lichaam. En, naast werken op het lichaam, worden signalen afgegeven aan het brein. De trillingsfrequenties worden waargenomen door de hersenen als een mechanische prikkel van spiercontracties. 20 Minuten VIBRA- B® staat gelijk aan 2 uur trainen. Bovendien kost het geen inspanning: terwijl je comfortabel ligt, zorgen je hersenen voor de brandstof! Je krijgt een koptelefoon op met heerlijke relaxmuziek zodat je lekker weg kunt dromen….

Voor welke zones is deze behandeling geschikt?

VIBRA-B® is een holistische behandeling; in 1 behandeling worden meerdere problemen c.q. zones aangepakt.

Hoe lang duurt een behandeling en is er hersteltijd?

Een behandeling duurt 45 minuten en er is geen hersteltijd.

Zijn er contra-indicaties?

De behandeling met de VIBRA-B® is veilig; je wordt niet blootgesteld aan straling, warmte of kou. Alleen in de volgende gevallen raden we de behandeling af:

  • spierscheuring
  • trombose
  • tumor 

Wanneer zie ik resultaat?

Al na de eerste behandeling kun je resultaat ervaren. Voor esthetische doeleinden worden in de regel 10 behandelingen aanbevolen, waarbij e.e.a. natuurlijk van persoon tot persoon kan verschillen. We adviseren daarom altijd om een intakegesprek voorafgaand aan je behandelingen te boeken.