Infuzion, de nieuwe revolutionaire filler zonder naalden

Infuzion is een innovatieve en non-invasieve anti-aging behandeling, waarbij maar liefst 5 ml. hyaloronzuur met een gepatenteerde roller diep in de huidlagen wordt gebracht. De huid gaat direct stralen en fijne lijntjes worden mooi gevuld. Het effect is heel gelijkmatig en natuurlijk.

Infuzion kan worden toegepast om:

  • rimpelvorming te voorkomen
  • kraaienpootjes aan te pakken
  • rimpels te vervagen
  • donkere kringen onder de ogen te verminderen
  • het huidbeeld te verbeteren: een egalere huid en een frisse teint

De behandeling

Om de huid goed voor te bereiden worden eerst de dode huidcellen verwijderd d.m.v. een milde fruitzuurpeeling. Vervolgens gebruiken we bij de behandeling een soort pistool met een gepatenteerde walsroller. Deze roller glijdt over de huid en zorgt ervoor dat het hyaluronzuur via de poriën diep in de huid wordt gebracht.  Met behulp van microstroom wordt de celactiviteit verhoogd. Het met vitamines en mineralen verrijkte hyaluronzuur dringt zo dieper door en vindt haar weg via de haarfollikels en zweet- en talgklieren en kan zo effectiever opgenomen en omgezet worden. Zo wordt iedere cel van de betreffende zone opgevuld. Gezicht, hals, decolleté en handen worden gelift en Infuzion laat fijne lijntjes en donkere kringen onder de ogen vervagen. De huid wordt gehydrateerd en krijgt een natuurlijke glow. Met Infuzion dringt het hyaluronzuur heel diep in het onderhuids weefsel door. Het is als een soort filler maar dan zonder naalden en wordt daarom als niet-invasief omschreven. De behandeling duurt in totaal ongeveer 45 minuten. Is volledig pijnloos, kent geen downtime en je hebt geen last van blauwe plekken of bobbels. Tijdens de behandeling zelf kun je heerlijk ontspannen.

Het resultaat

Met de nieuwste Infuzion behandeling wordt maar liefst 5 ml. hyaluronzuur, verrijkt met vitaminen en mineralen, in slechts 20-30 minuten in de huid gebracht met een gepatenteerde (Infuzion) roller. Het effect is anders dan bij fillers; Infuzion zorgt voor een natuurlijk resultaat omdat het Hyaluron zich heel gelijkmatig verspreidt. Er ontstaat een natuurlijke glow, de huid wordt goed gehydrateerd en opgevuld.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor een optimaal en langdurig resultaat zijn minimaal 3 behandelingen nodig. Om de resultaten bij te houden en het effect op te frissen adviseren wij om 1x per 6 maanden een onderhoudsbehandeling te doen. Infuzion voorziet de huid van extra volume en geeft haar een jonge en frisse uitstraling. De resultaten zijn direct zichtbaar en er zijn geen injecties nodig.

Wedden dat je complimenten krijgt?

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake