Het geheim van een jeugdige uitstraling

In de loop der jaren verliest de huid zijn jeugdige glans en elasticiteit. Dit is een natuurlijk proces, doordat het lichaam minder collageen en elastine aanmaakt. Bovendien wordt veroudering van de huid versneld door externe factoren zoals zonlicht, slechte gewoonten (verkeerde voeding, roken, te weinig nachtrust), stress, etc. Maar het verouderingsproces van de huid kan met een Dermalift behandeling wel vertraagd worden en geeft de huid zelfs weer haar jeugdige uitstraling terug.

Wat is een Dermalift?

Een Dermalift is een unieke, meervoudige gezichtsbehandeling gericht op huidverjonging en huidverbetering. Er wordt gebruik gemaakt van 3 technologieën: een mechanische dieptereiniging, cold/hot massagetherapie en ultrasound. De behandeling heeft een regenererend effect, doet fijne lijntjes vervagen en de huid ziet er weer jeugdig en stralend uit.

Waarom is een Dermalift goed voor mijn huid?

Normaal gesproken vernieuwt onze huid zich iedere dertig dagen. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces en maken we bovendien minder snel nieuwe huidcellen aan. De huid kan een doffe tint krijgen en er kunnen fijne lijntjes ontstaan. Met deze behandeling wordt de afbraak van dode huidcellen en de aanmaak van nieuwe huidcellen versneld. Een Dermalift behandeling zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidconditie.

Is de Dermalift geschikt voor mij?

Ja, de Dermalift is voor iedereen geschikt! Voor zowel mannen als vrouwen. Het apparaat kan zo afgesteld worden dat we er ook de meest gevoelige huiden mee kunnen behandelen. In het bijzonder als het gaat om het onderdeel diamond dermabrasie. De Dermalift kan ingezet worden bij de volgende huidaandoeningen:

  • futloze, droge en ruwe huid
  • zonbeschadigde huid
  • actieve acne-huid, vette huid
  • acne-littekens
  • fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
  • verstopte, vergrote poriën
  • littekens
  • rokershuid

De Dermalift behandeling

In de eerste stap worden dode huidcellen verwijderd met diamond dermabrasie. Daarna worden de poriën geopend met een warmtegeleider, zodat werkstoffen optimaal kunnen worden opgenomen. Hierna sluizen we een speciale anti-aging cocktail in de huid door middel van ultrasound. Deze ultrasone golven ‘duwen’ de werkzame stoffen door de eerste huidlagen heen naar dieper liggende huidlagen.(sonoforese) Hier vind de celstofwisseling plaats en doen de stoffen van de anti-aging cocktail hun werk. Ook zorgen de ultrasone geluidsgolven voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen en helpen ze vocht vanuit de weefsels beter af te voeren. De behandeling duurt 60 minuten en wordt afgesloten met een ontspannend masker.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid licht egaal rood zijn en kunnen kleine schaafwondjes of rode strepen vertonen. Dit hangt af van de huidconditie en de intensiteit van de diamond dermabrasie. Na 24 uur is de meeste roodheid weg. Meestal gaat de huid na twee dagen licht schilferen. Je kunt de huid kalmeren met een aanbevolen crème. Het is belangrijk om de huid tot vier weken na de behandeling goed te beschermen tegen de zon. Tot drie dagen na de behandeling mag je geen retinoïden (Vit.A derivaat), fruitzuren (AHA’s) of benzoylperoxide in het behandelde gebied gebruiken.

Welke resultaten mag ik verwachten?

Bij deze behandeling wordt het directe resultaat voor je huidverbetering en huidverjonging gegarandeerd door een perfecte combinatie van 3 technologieën en de speciaal geselecteerde anti-aging werkstoffen. De huid genereert en wordt weer gezond, stevig en elastisch om er ongeacht de leeftijd stralend en op je best uit te zien!

Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien?

Na 1 behandeling is het resultaat al goed zichtbaar. In kuurverband (vanaf 5 behandelingen) haal je de beste resultaten en wij adviseren om 1 keer per week te komen. Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Skin on Fleek pakketten, waarmee je verschillende behandelingen combineert tegen een voordelige prijs. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen en welke behandeling of combinatie van behandelingen voor jou het beste is.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake