Cryolipolyse is nog steeds een van de meest geboekte behandelingen. Niet omdat het ‘lekker’ is, want de meeste mensen houden niet van kou!
Voor wie zich liever in warmte onderdompelt, hebben we goed nieuws!
De Infrarood Bodywrap is weer terug! We hebben lang gezocht naar een goed alternatief voor onze Formostar Infrared BodyWrap. Want die had zijn beste tijd gehad.
Was er buiten de saunadekens-voor-thuisgebruik dan echt geen infrarood systeem voor professioneel gebruik?
Gelukkig hebben we met de FIT BODYWRAP een waardig alternatief gevonden!
Al meer dan 10 jaar een beproefd concept in Amerika!
Natuurlijk hebben we ‘m eerst zelf getest.
Ik werd voorbehandeld met een booster spray en moest daarna een pakje aantrekken. Ik mocht gaan liggen en mijn armen en lichaam werden zorgvuldig ingepakt. De wrap was al voorverwarmd; hoe aangenaam….
Ik voelde me heerlijk ontspannen en was vergeten hoe fijn deze diepere warmte aanvoelt. Toen ik opstond merkte ik pas dat het zweet van mijn voorhoofd druppelde. En toen ik het pakje uitdeed zag ik dat ik enorm had getranspireerd. Ik kreeg een handdoek om me droog te deppen. Ik vroeg meteen: moet ik niet douchen? Dat is toch vies? Nee, dat is niet nodig. De boosterspray bevordert niet alleen een optimale werking maar zorgt er ook voor dat je fris blijft ruiken. Het zou zonde zijn om de werkstoffen meteen af te spoelen maar ook willen we de ‘gestegen binnentemperatuur’ van je lichaam zo lang mogelijk vast houden.Het voelde een beetje raar, maar ik moet toegeven: eenmaal in de auto toch even onder mijn oksels geroken; gelukkig rook het inderdaad lekker fris!
Mijn huid voelde heerlijk zacht aan en ik voelde me ‘herboren’. Om af te slanken is het natuurlijk raadzaam deze. behandeling in kuurverband te doen, maar het effect (na iedere behandeling) op spierpijn, pijn, vermoeidheid, slechte doorbloeding, stress, etc. is zeker niet te verwaarlozen.

Zweten is trouwens heel goed! Het is een natuurlijke reactie van het lichaam om hitte af te voeren en dat kost veel energie. Je hartslag gaat omhoog, de bloedcirculatie versnelt en je verbrandt lekker veel kcalorieën. Je wordt zelfs gelukkig van zweten. Want tijdens het zweten maak je endorfine aan, een soort natuurlijke feel good drug die betrokken is bij het beloningssysteem in de hersenen.
En tot slot is zweten goed voor je immuunsysteem. Zweet bevat antimicrobiële peptiden – noem het een soort natuurlijk antibioticum dat bepaalde bacteriën, virussen en schimmels doodt.

Wil je meer weten over de FIT Bodywrap behandeling?
Op onze website (body) vind je meer informatie. Een gratis intakegesprek plannen kan ook!