Nieuwe behandeling locatie Heerlen

STOP RUGPIJN!
Wij breiden uit! Met een nieuwe therapie, uniek in Nederland: ReLounge. ReLounge is een medisch gecertificeerd therapietoestel -ontwikkeld in Duitsland- voor mensen met rugklachten. Maar het werkt ook op je energienivo, stofwisseling en herstelvermogen. Daarnaast zorgen de speciale massageprogramma’s voor volledige ontspanning. En dat in slechts 20 minuten!

ReLounge is inmiddels in 11 landen actief en vanaf deze maand ook in Nederland! Wij zijn trots deze behandeling in Nederland te mogen introduceren. Onze locatie in Heerlen dient tevens als demo studio voor bedrijven die ReLounge in hun praktijk of organisatie willen aanbieden.

Wat is ReLounge
Iedereen krijgt vroeg of laat wel eens te maken met rugklachten. Wanneer je last hebt van rugpijn, kun je kiezen uit diverse behandelingen. Veel mensen kiezen voor passieve therapie zoals manuele therapie, osteopathie of chiropractie. Of voor oefentherapie waarbij je zelf aan de slag moet. Meestal stopt het behandeltraject zodra de vergoeding vanuit de zorgverzekering stopt…

Hier komt ReLounge in beeld: 4 bewezen technologieën gecombineerd in 1 behandeling:

Pijn therapie (TENS)
Spiertherapie (EMS)
Warmtetherapie
Dynamische dieptegolven

Een ReLounge behandeling duurt slechts 20 minuten en voelt als een warme, intensieve en diepe massage. Met de ‘bijwerking’ dat het spierstelsel van de rug wordt versterkt. De speciale bank heeft een ergonomisch ligvlak voor optimaal comfort en je gewrichten worden niet belast. De behandeling start met een kalibratie waarbij de instellingen optimaal aan je rug worden aangepast. Vervolgens kiezen we een gericht therapieprogramma of een manueel samengesteld programma, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

RELOAD | RECOVER | RELAX

 

Wil jij deze behandeling zelf ervaren?
Dan hebben wij een mooie aanbieding* voor jou!

15% korting (= 90 euro) op een kuur van 12 sessies
20% korting (= 216 euro) op een membership van 24 sessies

Twijfel je nog en wil je eerst een proefsessie doen?

35 euro als je alleen komt. Neem je iemand mee, dan 25 euro p.p.

*Deze aanbieding is geldig tot 1 januari 2024.