Veel fitter

Door de zeer klantgerichte begeleiding van Helmi Engelen heb ik mijn streefgewicht binnen een half jaar bereikt, waardoor ik mij fysiek veel fitter en psychisch veel prettiger voel.

De aanpak van Helmi heb ik telkens weer als zeer persoonlijk betrokken ervaren, rekening houdend met mijn karaktereigenschappen, waardoor ik het beste gestimuleerd werd om het vol te houden. De interventie van Helmi tijdens de gesprekken, maar ook tijdens de trainingen, was strak wanneer het moest en speels/vriendelijk als het kon. De voedingsadviezen waren top!

Toen het streefgewicht eenmaal was bereikt, heeft Helmi mij uitstekend begeleid naar weer een normaal eetpatroon, waardoor ik prima op gewricht blijf.

Ook na het bereiken van het streefgewicht blijf ik trainen bij de Body Design Group!

Helmi bedankt!

Super coaches heel vriendelijk en de kilo’s vliegen eraf.

Als je naar hun adviezen luistert hoor je vanzelf dat ze weten waarover ze spreken. Persoonlijk ben ik nu zo’n 28 kilo kwijt.

En ik voel me super daarbij nu heb ik in het afbouw traject gezeten en over een week ga ik er vol tegen aan zodat ik onder de 100 kilo kom zit nu op 102 kilo dus dat gaat met behulp van deze top coaches zeker lukken.

Ik kan weer lekker shoppen met mijn dochter!

“Door het moederschap en een drukke baan kwam ik niet meer toe aan sporten of ontspanning. Ook lette ik niet meer echt op mijn eten en voordat ik het wist waren er aardig wat kilootjes bijgekomen en paste ik niet meer in mijn kleding. Ik besloot naar Helmi te gaan en koos voor een Body on Fleek pakket voor een half jaar.

Met de cryobehandelingen, LPG massages en Straight away zijn mijn plaatselijke vetjes weer weg en mijn huid ziet er weer strak en egaal uit. Ik voel me weer happy en ben gestart met Personal Training bij Body Design Group in Heerlen. Het mooiste is: mijn kleding past weer!”

Ik voel me weer jaren jonger!

“Na een actief leven bij defensie kwam ik bij een andere werkgever terecht in een bureaufunctie. Met als gevolg dat ik in 10 jaar tijd ruim 20 kilo bijkwam. Pogingen om daar wat aan te doen liepen op niets uit. Het duurde te lang voor ik resultaat zag en als er al gewicht af ging dan kwam het er net zo snel ook weer bij. Toen de weegschaal 3 cijfers begon aan te geven heb ik besloten hulp te zoeken.

Via een collega kwam ik in contact met Body Design Group. Hun begeleiding, het aangeboden dieet en de regelmatige opvolgingsmomenten zorgden ervoor dat ik snel maar verantwoord mijn streefgewicht bereikte en vasthield. Niet alleen zijn de extra kilo’s er nu vanaf maar de aanvullende lichaamsbehandelingen hebben ook mijn figuur verbeterd waardoor het lijkt alsof ze voor mij de tijd hebben teruggedraaid. Ze maken hun naam dus waar: Body Design Group.”