Het is eindelijk mogelijk om zonder naald de huid en lippen meer volume te geven. De huid krijgt weer frisheid, rimpels verdwijnen en het lipvolume wordt opnieuw opgebouwd. Deze nieuwe en naadloze techniek komt van oorsprong uit Duitsland en is vanaf 18 februari 2019 bij ons te boeken, zowel in Heerlen als in Maastricht!

”Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af en krijgen we rimpels”

Onder hoge druk (800km ph) wordt het hyaluronzuur onder de huid ingespoten. De snelheid waarmee het hyaluronzuur onder de huid wordt geschoten met behulp van perslucht, is zo snel dat de naaldloze behandeling pijnloos is! Door een ‘sproei’ effect in de huid wordt het hyaluronheel mooi verdeeld. Dus geen bobbels onder de huid en je hoeft het niet nog eens in te masseren.

Behandelopties:

  • Herontwerp lapomtrek en verhoging van volume (vollere lippen).
  • Verzachting van de nasolabiale plooien (neus-lippenplooi).
  • Behandeling van oppervlakkige, middeldiepte rimpeltjes rondom de mond.
  • Huidverfrissing van de wangen.
  • Mitigatie van de kinplooi.

De behandeling kost weinig tijd en is volkomen pijnloos. .Het is zelfs mogelijk om deze behandeling even tussendoor in de lunchpauze te doen! Waarom? Omdat we geen naaldsporen achterlaten dankzij de naadloze modules ;-). No downtime dus.

Hoe lang houdt het?

Deze variant wordt pas na gemiddeld 8 maanden door het lichaam afgebroken.
Kosten zijn € 199,- per ml.

Er word uitsluitend gewerkt met de beste kwaliteit hyaluronzuur!

  • Geen naalden dankzij het inventieve Duitse systeem
  • Het systeem heeft een zogenaamd “silent shot” systeem. Door druk in de pen, wordt het hyaluron in de huid gedrukt.
  • Uiteraard met uiterste precisie voor een perfect resultaat.
  • Onze behandelaren zijn gecertificeerd

Door een “sproei” effect in de huid wordt het hyaluron heel mooi verdeeld. Dus geen bobbels onder de huid en je hoeft het niet nog eens te masseren. Dit leidt tot een veel mooier en natuurlijker resultaat.

Water drinken!

Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal waterbindend vermogen. Dus voor een optimaal resultaat: Water drinken! Gelieve even (48uur) niet te gaan sporten, geen sauna, ivm overmatig zweten.

Hyaluronzuur Filler Prijs
1 ML € 199,-

lpg-endemologie-wit
juchheim-logo-transparant-wit
coach-hoog
hydrafacial-logo-transparant-wit
lpg-medical-wit
infuzion-onderbalk