Soms is het nodig om je lichaam een extra handje te helpen. Je beweegt voldoende en hebt een gezond voedingspatroon en toch voel je vaak moe, lusteloos en/of prikkelbaar. Dit is een manier van je lichaam om jou te vertellen dat het ergens een tekort aan heeft. Met supplementen is dat heel goed aan te vullen.

Waarom hebben we extra suppletie nodig?

We eten steeds meer bewerkte voeding en minder groenten en fruit. Het gehalte aan vitaminen en mineralen in onze groenten en fruit is gedaald. Ook consumeren we veel dierlijke producten en granen. We halen dus steeds minder voedingsstoffen uit ons eten. Ook zijn we meer onderhevig aan stress. Dit kan komen door een verkeerd voedingspatroon, een hoge toxische belasting door het milieu, schoonmaak- en verzorgingsproducten of door hoge werkdruk. Het lichaam heeft hierdoor meer behoefte aan extra ondersteuning in de vorm van suppletie.

Verschillende supplementen met ieder zijn eigen werking

Bij BodyDesignGroup werken wij met toonaangevende producten met bewezen resultaat. Welk supplement voor jou zal werken is afhankelijk van de behoefte en situatie. Samen met jou kijken wij naar jouw levensstijl, je dieet, de intensiteit van lichaamsbeweging etc. en passen de suppletie daarop aan.

EQology Omega 3

Wil je op eenvoudige wijze je gezondheid blijvend verbeteren? Breng dan je omega vetzuren weer in balans. Essentiele vetzuren zorgen ervoor dat alle functies van het lichaam, incl. hersenen, spieren, bloedsomloop, ademhaling, herstel en de huid werken, zoals ze zouden moeten. Uit onderzoek blijkt dat een onevenwichtige balans tussen omega 3 en omega 6 verantwoordelijk is voor laaggradige ontstekingen in het lichaam, die allerlei problemen veroorzaken zoals hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, kanker, depressie, diabetes, reuma en artritis, astma, fibromyalgie en overgewicht. Onderzoek heeft bevestigd dat onze westerse leefstijl ongeveer 17 keer meer omega 6 bevat als omega 3. Wil je weten hoe het met jouw vetzuurbalans is? Maak dan een afspraak voor een vingerpriktest.

Effect-food van Dr. Juchheim

Waarom wij de supplementen van Dr. Juchheim aanbevelen? Deze bevatten geen synthetische of industrieel geproduceerde stoffen en zijn afkomstig uit de natuur. Het zgn. Effect Food-gamma van dr. Juchheim werkt op 4 gebieden: basissuppletie, energie, schoonheid van binnenuit en gewichtsbeheersing. Er is veel vraag naar Vitamine D + K, Vitamine B complex, Ijzer capsules en Magnesium. Laat je uitgebreid informeren door onze Food Coaches.

Pro-Ven Probiotica: supplementen vol levende bacteriën

Pro-Ven probiotica is wereldwijd een zeer gerespecteerde producent van probiotische supplementen. Ruim 30 jaar ervaring in het onderzoek, de produktontwikkeling en de produktie van vriendelijke bacteriën voor de darmen. De bacterie-stammen van Pro-Ven worden door universiteiten gebruikt om onderzoek te doen naar het effect van vriendelijke bacteriën op: allergiën, veelvoorkomende ziektes en specifieke spijsverteringsklachten. De produkten zijn ontwikkeld om in elke levensfase te gebruiken. Goed, betaalbaar en een must voor je gezondheid!

Afspraak maken

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake