Werken met de producten van dr. Juchheim; iets voor jou?

Ben je ondernemend, heb je affiniteit met beauty en lifestyle en nog belangrijker: hou je ervan om het beste uit je medemens te halen?  Lees dan gauw verder!

Dr. Juchheim

Dr. Juchheim is meer dan 35 jaar arts (regeneratieve geneeskunde en immunoloog) in München en zijn bedrijf behoort tot de snelst  gegroeide cosmeticabedrijven van Europa. Zijn producten behoren tot het luxere segment en zijn onderscheidend omdat ze zorgen voor een direct zichtbaar effect maar ook aantoonbare verbetering laten zien op de langere termijn. Alle producten zijn op natuurlijke basis, gebaseerd op de Ayurvedische leer. Behalve effectcosmetica voor gezicht en lichaam (huidverzorging, huidverbetering, anti-aging) biedt Juchheim ook andere lifestyleproducten aan, zoals nutricosmetics en supplementen. Bestseller is nog steeds de ByeByeCellulite creme, waar het ooit allemaal mee begonnen is.
Steeds meer beauty instituten, zonnestudio’s, afslankpraktijken, kapsalons, fitnessclubs, nagelstylisten, hotels, massage- en wellnesspraktijken, therapeuten en apotheken ontdekken de kracht en mogelijkheden van dr. Juchheim’s concept.

Wil je weten welke producten er allemaal zijn of een bestelling plaatsen, klik dan hier: Juchheim Shop

Wat is de marge?

Wil je zelf met de producten van dr. Juchheim gaan werken? Dan is je marge, d.w.z. de korting op je inkoop 25-35%. Als je zelfstandig bent, betaal je geen BTW over je inkopen. Als je daarnaast andere collega’s de mogelijk biedt om met Juchheim te werken, dan is een extra marge oftewel een passief inkomen mogelijk. Bovendien ontvang je over alle verkopen via je Juchheim onlineshop omzetprovisie.

Hoe kan ik starten?

Starten is heel eenvoudig. Door jezelf te registreren als ‘consultant’ krijg je direct je eigen dr. Juchheim onlineshop, waar cliënten (wereldwijd) kunnen bestellen. Juchheim regelt de verzending, betaling en alle administratie, zodat je er geen omkijken naar hebt. Je hoeft dus geen voorraad aan te leggen. Maandelijks ontvang je omzetprovisie over je onlineverkopen. Een cliënt die bij jou iets besteld heeft, blijft voor altijd jouw cliënt. Je hebt levenslange cliëntbescherming.

Je kunt de producten natuurlijk ook zelf inkopen en verkopen aan je balie. Dat scheelt verzendkosten voor je cliënten.

De voorwaarden

Als je je registreert, koop je eenmalig een startpakket. Deze kleine investering is bedoeld om je te laten kennismaken met de producten en om cliënten te laten ervaren wat de producten doen. Er zijn verschillende startpakketten en je kunt al instappen vanaf 152,34.

Tip: het ByeByeCellulite startpakket bevat 2 potten ByeByeCellulite en 1 Tonic Water en kost 253,20 euro. (prijzen juli 2023)

Direct na registratie wordt er gratis een webshop voor je aangemaakt en ingericht. Verder ben je tot niks verplicht. Er is geen afnameverplichting. Je kunt kiezen voor een periode van 3 maanden of 12 maanden. Wil je de looptijd niet verlengen, dan word je automatisch uitgeschreven. Je hoeft niet op te zeggen.

Support
Zodra je je geregistreerd hebt, kun je inloggen in je eigen onlineshop. Daar vind je een backoffice-gedeelte met nieuws, handboeken, productpresentaties, het verdienmodel en tips hoe je het beste kunt starten.

Hoe kan ik me registreren?

  • Ga naar: https://bodydesigngroup.juchheim-methode.de
  • Niet inloggen!
  • Rechts bovenaan zie je staan: START AS A PARTNER, klik hierop en scroll naar de STARTER-SETS
  • Kies je STARTER-SET
  • Kruis vervolgens het vakje aan dat je bij BodyDesignGroup ingeschreven wilt worden en vul je persoonsgegevens in. Bij domain kies je de naam van je webshop. Let op: deze kun je niet meer wijzigen! De naam mag niet meer dan 20 karakters hebben. Vergeet niet om bij het land NEDERLAND in te vullen. Als je dat allemaal gedaan hebt ga je naar de betaalpagina.
  • Kies bij leveradres het adres waar de bestelling naar toegestuurd moet worden.
  • Kies Betaalwijze
  • Links boven je betaaloverzicht kun je je VAT ID (BTW nr) invoeren, met bedrijfsnaam en plaats. Krijg je een foutmelding check dan op de site van de belastingdienst naar je juiste gegevens (VIES, check btw nummer) waaronder je ooit geregistreerd werd.

Als je je geregistreerd hebt, ontvang je daar een bevestiging van per mail. Vanaf dan kun je zelf bestellingen plaatsen met korting. Log in met je domainname en het password dat je gekozen hebt. Onder ‘my account’ kun je je bestellingen/rekeningen terugvinden.

Zorg er wel voor dat je je bankgegevens invoert. Ga hiervoor naar BACKEND en klik dan rechtsboven op je naam om je BIC en IBAN-nummer in te vullen, zodat de provisie over je webshopverkopen aan je uitgekeerd kan worden.

De levertijd is ongeveer 7-10 dagen. Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken? Heb je hulp nodig bij de registratie? Bel me dan gerust: 0031 (0)6 54218119. Graag spreek ik met je af om je wegwijs te maken (kan ook telefonisch).