Werken met de producten van dr. Juchheim; iets voor jou?

Ben je ondernemend, heb je affiniteit met beauty en lifestyle en nog belangrijker: hou je ervan om het beste uit je medemens te halen? Wil je weten waarom al meer dan 27.000 branchegenoten voor dr. Juchheim gekozen hebben? Lees dan gauw verder!

Dr. Juchheim

Dr. Juchheim is sinds 35 jaar arts (regeneratieve geneeskunde en immunoloog) in München en zijn bedrijf is inmiddels het snelst gegroeide cosmeticabedrijf van Europa. Zijn producten behoren tot het luxere segment en zijn onderscheidend omdat ze zorgen voor een direct zichtbaar effect maar ook aantoonbare verbetering laten zien op de langere termijn. Alle producten zijn op natuurlijke basis, gebaseerd op de Ayurvedische leer. Behalve effectcosmetica voor gezicht en lichaam (huidverzorging, huidverbetering, anti-aging) biedt Juchheim ook andere lifestyleproducten aan, zoals nutricosmetics en supplementen. Bestseller is nog steeds ByeByeCellulite, gevolgd door de SOS Lifting Pen, waarmee je rimpels in een paar minuten retoucheert.
Steeds meer beauty instituten, zonnestudio’s, afslankpraktijken, kapsalons, fitnessclubs, nagelstylisten, hotels, massage- en wellnesspraktijken, therapeuten en apotheken ontdekken de kracht en mogelijkheden van dr. Juchheim’s concept.

Wil je weten welke producten er allemaal zijn of een bestelling plaatsen, klik dan hier: Juchheim Shop

Wat is de marge?

Wil je zelf met de producten van dr. Juchheim gaan werken? Dan is je marge, d.w.z. de korting op je inkoop 25-35%. Als je zelfstandig bent, betaal je geen BTW over je inkopen. Als je daarnaast andere collega’s de mogelijk biedt om met Juchheim te werken, dan is een extra marge mogelijk van 5-18%. Over alle verkopen via je Juchheim onlineshop, ontvang je 30% omzetprovisie.

Hoe kan ik starten?

Starten is heel eenvoudig. Door jezelf te registreren als ‘consultant’ krijg je direct je eigen dr. Juchheim onlineshop, waar cliënten (wereldwijd) kunnen bestellen. Juchheim regelt de verzending, betaling en alle administratie, zodat je er geen omkijken naar hebt. Je hoeft dus geen voorraad aan te leggen. Maandelijks ontvang je 30% omzetprovisie over je onlineverkopen. Een cliënt die bij jou iets besteld heeft, blijft voor altijd jouw cliënt. Je hebt levenslange cliëntbescherming.

Je kunt de producten natuurlijk ook zelf inkopen en verkopen aan je balie. Dat scheelt verzendkosten voor je cliënten.

De voorwaarden

Als je je registreert, koop je eenmalig een startpakket. Deze kleine investering is bedoeld om je te laten kennismaken met de producten en om cliënten te laten ervaren wat de producten doen. Er zijn op dit moment 5 verschillende startpakketten. Op de startpakketten is de inkoopkorting al toegepast. Het gezichts- of ByeByeCellulite pakket kost bijvoorbeeld 199 euro (exclusief verzendkosten).

Tip: Als je voor het ByeByeCellulite pakket kiest, bestel er dan meteen een fles Tonic Water bij, zodat de huid optimaal gereinigd wordt en de werkstoffen beter worden opgenomen.

Direct na registratie wordt er gratis een webshop voor je aangemaakt en ingericht. Verder ben je tot niks verplicht. Er is geen afnameverplichting. Na een jaar betaal je jaarlijks een bijdrage in de kosten van je webshop van 49 euro. Wil je dit niet, dan word je automatisch uitgeschreven. Je hoeft niet op te zeggen.

Support
Zodra je je geregistreerd hebt, kun je inloggen in je eigen onlineshop. Daar vind je een backoffice-gedeelte met nieuws, handboeken, productpresentaties, het verdienmodel en tips hoe je het beste kunt starten.

Hoe kan ik me registreren?

  • Ga naar: https://bodydesigngroup.juchheim-methode.de
  • Niet inloggen!
  • Rechts bovenaan zie je staan: START AS A CONSULTANT, klik hierop en scroll naar beneden. Dan zie je staan YES! REGISTER etc. en klik nu op de gouden cursor.
  • Kies je startpakket en klik op de gouden cirkel.
  • Kruis vervolgens het vakje aan dat je bij BodyDesignGroup ingeschreven wilt worden en vul je persoonsgegevens in. Bij domain kies je de naam van je webshop. Let op: deze kun je niet meer wijzigen! De naam mag niet meer dan 20 karakters hebben. Vergeet niet om bij het land NEDERLAND in te vullen. Als je dat allemaal gedaan hebt ga je naar de betaalpagina.
  • Kies bij leveradres het adres waar de bestelling naar toegestuurd moet worden.
  • Als je geen Creditcard hebt kies je voor SOFORT betalen. Je betaalt iets meer dan 15 euro aan verzend- en servicekosten.
  • Links boven je betaaloverzicht kun je je VAT ID (BTW nr) invoeren, met bedrijfsnaam en plaats. Krijg je een foutmelding check dan op de site van de belastingdienst naar je juiste gegevens (VIES, check btw nummer) waaronder je ooit geregistreerd werd.

Als je je geregistreerd hebt, ontvang je daar een bevestiging van per mail. Vanaf dan kun je zelf bestellingen plaatsen met korting. Log in met je domainname en het password dat je gekozen hebt. Onder ‘my account’ kun je je bestellingen/rekeningen terugvinden.

Zorg er wel voor dat je je bankgegevens invoert. Ga hiervoor naar BACKEND en klik dan rechtsboven op je naam om je BIC en IBAN-nummer in te vullen, zodat de provisie over je webshopverkopen aan je uitgekeerd kan worden.

De levertijd is 3-7 dagen. Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken? Heb je hulp nodig bij de registratie? Bel me dan gerust: 0031 (0)6 54218119. Graag spreek ik met je af om je wegwijs te maken (kan ook telefonisch).