WISHPro Plus is een innovatie op gebied van huidverjonging. Met deze 30 minuten durende behandeling voelt je huid als nieuw. Het effect is direct zichtbaar.

Met een breed scala aan behandelopties kan WISHPro Plus afgestemd worden op jouw individuele behoefte. Er is voor ieder huidtype en behoefte wat wils!

Bij de WISHPro Plus behandelingen wordt er een keuze gemaakt uit verschillende capsules en behandelkoppen waardoor de behandeling persoonlijk en doelgericht kan worden gemaakt naar de behoefte van jouw huid. WISHPro Plus laat de behandelserums met actieve ingrediënten diep in de huid doordringen. Dit stimuleert de elastine- en collageenproductie, levert voedingsstoffen, ondersteunt de spiervezels én verbetert de hydratatie.

Hoe werkt WISHPro Plus precies?

De Wish Pro Plus gebruikt niet 1 techniek voor de absorptie van werkzame bestanddelen; magnetoforese, maar 4 technologieën met bewezen anti-aging effect.

Gele behandelkop; microstromen 500 ma,  zorgt voor een afname van fijne lijntjes en heeft een aanspannend effect.

Rode behandelkop; fototherapie 600 nm,  herstelt je zonbeschadigde huid, werkt adstringerend op verwijde porien en verstevigt.

Blauwe behandelknop; fototherapie 420 nm,  kalmeert je geiriteerde huid of gevoelige huid.

Groene behandelkop;  gepulseerde magnetische velden,  haalt onzuiverheden van je huid, maakt van een doffe teint weer een frisse teint en bereidt je huid voor op de kuur.

Wat zijn de effecten van een WISHPro Plus behandeling?

Verbeterde doorbloeding
Celvernieuwing wordt geactiveerd
Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
De huid wordt gevoed met intensieve actieve ingrediënten
Versteviging van de huid
Productie collageen en elastine wordt geactiveerd
Remt bacteriegroei en werkt kalmerend( dmv actieve ingrediënten en Blue light therapy)
Zorgt voor een stralende egale huid

Hoe voelt deze behandeling?

De behandeling voelt aan als een ontspannende gelaatsmassage. De behandeling is niet- invasief, pijnloos en kent geen hersteltijd.

Hoe lang duurt de behandeling?

De totale behandeling (inclusief reiniging) duurt 30 minuten bij gebruik van 1 capsule.  Kies je voor een peeling vooraf plus 1 capsule, dan duurt de behandeling 45 minuten. Als je de behandeling combineert met een bindweefselmassage dan is de totale duur 50-60 minuten. Voor membershiphouders geldt een speciale prijs: je betaalt 45 euro bij op je reguliere behandeling. Dit kan ook een lichaamsbehandeling zijn!