Heb je een feestje waarbij je er op je best wil uitzien? Of wil je stralen op je bruiloft? Met een professioneel aangebrachte make-up voel jij je op je allerbest!

In schoonheidssalon Supermoodz, verzorgt onze gediplomeerde make-up artist Lila professioneel aangebrachte make-up die de hele dag mooi blijft zitten. Lila is op de hoogte van de laatste trends en technieken en adviseert jou graag.

Met bruidsvisagie ben jij op je allermooist!

Jouw bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van je leven worden en daarom wil je er uiteraard ook op je allermooist uitzien. Met bruidsmake-up kunnen wij jouw natuurlijke schoonheden accentueren en een perfecte look zonder oneffenheden creëren zodat je er op je mooist uitziet en zal stralen op de foto’s en video’s die gedurende de dag gemaakt worden.

Omdat bruidsmake-up meestal al in de ochtend wordt aangebracht is het belangrijk om producten te gebruiken die de hele dag mooi blijven zitten. Lila maakt daarom gebruik van hoogwaardige make-up die bewezen heeft, goed bestand te zijn tegen de invloeden van de dag.

Make-up artist Lila helpt ook bij het uitzoeken van de juiste look, ga je voor een natuurlijke look of juist wat zwaarder. Lila kijkt samen met jou naar wat het beste past bij jouw gelaat, kapsel en jurk.

Het is ook mogelijk om eerst een proefsessie te doen. Dan weet je van tevoren precies hoe jij er op je trouwdag uit gaat zien.

Steel de show op een feestje met professioneel aangebrachte make-up

Niet alleen op je bruiloft, maar ook tijdens andere speciale gelegenheden, zoals een feestje of evenement wil je er eigenlijk ook op je allerbest uitzien. Vaak zijn dit ook geschikte gelegenheden om eens keer wat anders te proberen. En met een extravagante of opvallende make-up zul je zeker de show stelen. Hoe opvallend het resultaat zal worden bepaal je uiteraard zelf, maar Lila zal jou daar zeker in adviseren en uitdagen. Ook voor themafeestjes zoals Halloween of Carnaval is een professionele en opvallende make-up zeer geschikt.

Wil jij jouw make-up laten verzorgen door Lila?

Maak dan een afspraak, zij werkt vanuit haar salon Supermoodz in onze vestiging Maastricht.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake