We kennen het allemaal wel: we kijken in de spiegel en zien weer dat er heel wat verdwaalde haartjes onder onze oorspronkelijke wenkbrauw zitten. We pakken ons pincet erbij en trekken maar. Meestal lukt het ook net niet om het perfect strak te krijgen.

De perfecte oplossing? Threading! Maar waarom zou jij je kostbare wenkbrauwhaartjes laten weghalen met een touw? Wij leggen het uit.

Wat is threading?

Threading wil zeggen: ontharen met een draad. Er wordt gebruik gemaakt van twee dunne draden, die in elkaar worden gedraaid en als het ware over de huid worden gerold. Hierdoor worden de haartjes op precieze wijze met wortel en al verwijderd. Het resultaat: wekenlang superstrakke wenkbrauwen die passen bij jouw gezichtsvorm. Deze techniek veroorzaakt geen ingegroeide haartjes en kan gedaan worden in alle delen van het gezicht. Het geeft geen littekens of verbranding en rekt de huid niet uit, zoals dit gebeurt bij andere ontharingsmethodes. Bij harsen of waxen wordt de huid opgerekt door hitte en kunnen er beschadigingen ontstaan. Hierdoor wordt de huid getraumatiseerd en treedt er sneller rimpelvorming op. Epileren met draad is zeer hygiënisch, omdat er iedere keer een nieuw stukje draad word gebruikt. Ook is het 100% natuurlijk en worden er geen chemische middelen gebruikt.

Dus ook voor de meest gevoelige huidtypen is deze methode uitermate geschikt of zelfs dé oplossing!

Threading bestaat al heel lang

Ontharen met een draad wordt eigenlijk al eeuwen gedaan en is nu alweer een tijdje terug van weggeweest. Het draad maakt het mogelijk om – anders dan wanneer je een pincet gebruikt – meerdere haartjes in één keer te verwijderen. Veel vrouwen gebruiken deze methode ook om bijvoorbeeld het haar op de bovenlip, kin of in het gezicht te verwijderen. Threading is nog milder dan wax, doordat de huid helemaal niet wordt belast. Hierdoor is het ook geschikt voor de gevoelige huid. Er wordt alleen een dun draadje gebruikt voor het ontharen van de wenkbrauwen of andere harige plekken op je gezicht. Je krijgt er superstrakke wenkbrauwen van omdat de haren dus met wortel en al worden verwijderd. Of het pijnlijk is? Dat wordt door iedereen weer anders ervaren.

Probeer het eens uit!

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake