18369b5c-2cd8-46e2-9f0e-651fb2ca1134

Straight away

Het Nederlandse bedrijf Straight away biedt een programma van complete maaltijdvervangende producten met hoogwaardige eiwitten en een adequate hoeveelheid vitamines en mineralen. De warme maaltijden, soepen, shakes, pap en repen zijn lactose-arm, vrij van soja en bevatten geen aspartaam.

Waarom Straight away?

Straight away kan je helpen om een knop om te zetten, je voedingspatroon echt te doorbreken en af te vallen. Door maaltijdvervangers te gebruiken, kun je je relatie met eten tijdelijk verbreken. Je hoeft niet meer naar de winkel, je hoeft geen keuzes te maken, geen calorieën te tellen; kortom je hoeft even niet met ‘eten’ bezig te zijn. Op gezette tijden neem je een maaltijdvervanger, waar alles in zit wat je nodig hebt. Simpel, duidelijk en verantwoord.

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Dit noemen we een milde ketose. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar te veel koolhydraten is niet goed, omdat je lijf deze omzet in vet.

Hoe ziet een afslankprogramma met Straight away eruit?

Ieder mens is uniek. Ons afslankprogramma is flexibel en wordt op maat gemaakt, zodat het bij je past. Tijdens de eerste kennismaking horen we graag wat je doel is en leggen we je de mogelijkheden uit. Je wordt dan ook gemeten en gewogen. Samen bepalen we welk programma je gaat volgen en wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Wil je volledig op maaltijdvervangers overstappen? Of wil je liever een combinatie met gewoon eten?  Zolang het maar bij je past!

Lekker gevarieerd

Straight away biedt je verschilende smaken shakes om af te vallen. Vanille, chocolade, café noir en de fruitsmaken banaan, aardbei, bosfruit, mango en perzik. Of start je liever op met havermout? Tussendoor eet je lekker een reep. Met onze choco crunch, hazelnoot, yoghurt en cranberry of caramelreep heb je je eigen guilty pleasure! Liever een kom soep? Kies dan voor onze champignon-, kippen-. groente- of tomatensoep. Straight away biedt ook verschillende warme maaltijden die je in een handomdraai bereidt! Met onze spaghetti bolognese, cottage pie, chili taco, noodles, pasta broccoli, en pasta carbonara hoef je je niet schuldig te voelen en eet je toch een lekker warm potje mee thuis! Voor onderweg hebben we kant en klare shakes to go: chocolade, lemon en mango. Na afronding van je programma of tijdens de opbouw kun je in de ochtend Goodmorning Shakes blijven nemen. Deze rijke proteïne smoothie geeft je dag een boost. Verkrijgbaar in de smaken mandarijn mango lemon, strawberry raspberry of cherry banana.

Wat kost het Straight away dieet?

Laten we beginnen met het goede nieuws. Onze professionele begeleiding is altijd gratis! De kosten van het dieet zijn afhankelijk van het programma dat jij samen met je coach kiest en het aantal producten dat daarbij hoort. En de soort producten die je kiest. Straight away is al mogelijk vanaf 34 euro per week.

Heb je voor je motivatie soms wat extra support nodig?

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het dieet kan best pittig zijn om vol te blijven houden, maar dáár zijn wij voor! Wij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. Een van onze belangrijkste taken is om jou te helpen met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je ook na het dieet op gewicht blijft.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake

lpg-endemologie-wit
juchheim-logo-transparant-wit
straight-away-wit
hydrafacial-logo-transparant-wit
lpg-medical-wit
infuzion-onderbalk