Effectievere vetverbranding door extra zuurstof!

Wist je dat vet voor 86% uitgeademd wordt en dat 14% je lichaam verlaat via lichaamsvloeistoffen? Dit blijkt o.a. uit onderzoek van Ruben en Meerman. Door dit proces te stimuleren, zorg je dus voor een betere reiniging van je hele lichaam.

Bij veel mensen is het zuurstofgehalte in het weefsel te laag, dat wordt o.a. veroorzaakt door te veel zitten, weinig beweging, verkeerde en oppervlakkige ademhaling, te veel bewerkte voeding etc. We raken verzuurd en als zich in het lichaam meer zuren bevinden dan het lichaam via de nieren, longen, darmen en huid kan uitscheiden, dan worden ze in het weefsel (gebonden aan vet en water) als slakken opgeslagen. De verslakte en verharde structuren worden zichtbaar in onze probleemzones en het bindweefsel wordt slapper. Door de toevoeging van extra zuurstof wordt je stofwisseling net als bij bewegen gestimuleerd. Je lichaam heeft namelijk meer zuurstof nodig om de vetstofwisseling te stimuleren en de afvalstoffen op te ruimen. Je verslakte bindweefsel wordt gereinigd en je lymfesysteem wordt geactiveerd.

Hoe werkt de Bodystyler Slimyonik Air

De Bodystyler Slimyonik Air is een op luchtdruk werkend massage systeem. De speciaal ontwikkelde algoritmen regelen de drukkamers in de Slimyonik Air en activeren het metabolisme. De Bodystyler Slimyonik Air zorgt voor een effectievere verbranding door de toevoeging van zuurstof. De lucht in de atmosfeer wordt door het Slimyonik apparaat opgezogen, gereinigd en gefilterd en door middel van een speciale membraantechologie met zuurstof verrijkt. Het zuurstofgehalte in de lucht is vrijwel altijd 21% en wordt tijdens de behandeling naar 30% verhoogd. Een behandeling staat ongeveer gelijk aan 5 uur stevig wandelen!

Waarom is de Bodystyler Slimyonik Air behandeling goed voor mij?

De Slimyonik Air Bodystyler kent diverse toepassingen en helpt/ondersteunt:

 • als afslankmethode
 • bij vermindering van cellulite
 • bij oedeem/vochtretentie in de benen
 • om te ontspannen en te ontstressen
 • vermindering van zware, rusteloze en gezwollen benen
 • na het sporten
 • als voor- en nabehandeling bij een operatie of bij cryolipolyse
 • bij lymfeproblemen
 • bij plaatselijke vetophopingen
 • bij lipoedeem.
 • bij obstipatie

De behandeling

Je ligt in een massagepak met kamers, die zich vullen met lucht. Aangename massagegolven op maat zorgen voor drainage, vetverbranding, versteviging, cellulitevermindering en ontgifting. Een behandeling met de Slimyonik Air Bodystyler duurt ongeveer 20-40 minuten. Tijdens de behandeling kun je heerlijk ontspannen en na de behandeling voel je je als herboren. Wij adviseren om na de behandeling voldoende water te drinken.

Welke resultaten kan ik verwachten

De resultaten zijn afhankelijk van je doelstelling. Een enkele behandeling zal je al goed doen. Of je nu last hebt van vocht, zware of vermoeide benen, spierpijn, vermoeidheid of stress. Heb je lipoedeem? Dan zal deze behandeling verlichting geven. In kuurverband (vanaf 12 behandelingen) zullen je benen in omvang afnemen en je cellulite zal verminderen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Als je doel afslanken is of verminderen van cellulite dan adviseren wij om te starten met een kuur van 12 behandelingen, waarbij je 2 keer per week komt..Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Body on Fleek pakketten, waarmee je verschillende behandelingen combineert voor het beste resultaat.. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen en welke behandeling of combinatie van behandelingen voor jou het beste is.

 

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake