RESHAPE JE FIGUUR IN SLECHTS  30 MINUTEN!

SHAPINPULSE is een innovatieve technologie die specifiek de plaatselijke en diffuse vetophopingen op buik, billen, benen, flanken, heupen en armen tegengaat. Een behandeling met een krachtige, maar milde werking op de huid met als doel de lichaamscontouren te herdefiniëren. Geschikt voor mannen en vrouwen.

De SHAPINPULSE Lipolaser is ontwikkeld door APG TECH, onderdeel van de Italiaanse Alfaparf Group, al 40 jaar internationaal toonaangevend op het gebied van medisch-esthetische (gecertificeerde) apparatuur.

Hoe werkt deze behandeling precies?

De SHAPINPULSE is een diodelaser, ontwikkeld voor het effectief verwijderen van hardnekkig vet. De vetcellen worden verhit door de laser en vervolgens op een natuurlijke manier door het lymfesysteem afgevoerd. De laser is volledig veilig en gaat heel nauwkeurig te werk waardoor omliggend weefsel niet beschadigd kan worden.

Voor welke zones is deze behandeling geschikt?

De SHAPINPULSE is geschikt voor de behandeling van vetophopingen op de buik, billen, benen, flanken, heupen en armen.

Is deze behandeling geschikt voor mij?

Heb je een vetrolletje waar je maar niet vanaf komt? Dan ja!  Heb je een BMI hoger dan 30, dan adviseren we je om eerst wat af te vallen. De behandeling richt zich namelijk puur op bodycontouring maar het is geen methode waarmee je gewicht verliest. Hierbij kunnen we je natuurlijk wel ondersteunen. En ben je al heel slank en is je vetplooidikte minimaal 1 cm, dan  kun je deze behandeling zonder problemen ondergaan.

Hoe verloopt de behandeling?

De SHAPINPULSE heeft 4 behandelkoppen. Deze koppen worden door middel van een riem op je huid bevestigd, precies op de plekken waar je omvang wilt verliezen. De grootte van een kop is vergelijkbaar met een pakje boter. Tijdens de behandeling stijgt de temperatuur van de laser tot zo’n 42- 47 graden en triggert daarmee het lipolyseproces. Je voelt deze warmte niet, want het vernuftige Peltier-coolingsysteem zorgt ervoor dat de huid aan de buitenkant gekoeld wordt.

Hoe lang duurt een behandeling en is er hersteltijd?

Een behandeling duurt slechts 30 minuten en er is geen hersteltijd.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

De behandelprotocollen zijn efficiënt en snel:
1 enkele sessie voor kleine vetophopingen
2 sessies voor grotere vetophopingen

Is een voor- of nabehandeling nodig?

Een voorbehandeling is niet nodig. Wel doen we direct na de eerste sessie een lymfedrainagebehandeling en dit doen we ook in de tussengelegen weken vóór de tweede behandeling en erna. Dus in totaal heb je 2 Shapeinpulse sessies en 6 lymfedrainage behandelingen, verdeeld over 2 maanden.

Hoeveel tijd wordt tussen de behandelingen aangehouden?

Om het lichaam de kans te geven het proces van afvoeren te voltooien, houden we 4 weken tussen de behandelingen aan.

Wanneer zie ik resultaat?

De effecten zijn al zichtbaar in de weken na de behandeling, maar bereiken een optimaal resultaat 4 weken na de sessie.

Waar moet ik rekening mee houden?

Een week van te voren geen koffie of alcohol nuttigen en veel water drinken, zo ook tijdens de kuur. Vermijd zuurvormende voeding en beperk de inname van koolhydraten.

Zijn er contra-indicaties of andere zaken die ik moet weten?

Ja, die zijn er. Daarom zal er altijd eerst een intakegesprek met uitgebreide anamnese plaatsvinden.

Loyalty korting:

Deze behandeling maakt geen deel uit van de memberships.  Wel krijgen ALLE (in 2021 actieve) membershipcliënten een speciale introductieprijs. (Zie onze laatste blog voor de verdere voorwaarden). Cliënten die in 2021 een voedings- of bewegingsprogramma van minimaal 4 weken gevolgd hebben of minimaal 4 behandelingen in onze salon ondergaan hebben, krijgen 10% korting (geldig tot juni 2022). Stuur een bericht naar info@bodydesigngroup.nl voor meer info.

Intakegesprek

Voordat je met de behandeling kunt starten, zal eerst een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit informatie- en adviesgesprek legt de behandelend specialist uit wat je kunt verwachten, hoe de laser werkt en hoe de behandelprotocollen uitzien. Op basis van een uitgebreide anamnese bekijken we of de behandeling geschikt is.

Gratis intake