Onze nieuwste RF Body Tone is een niet-invasieve, op radiofrequentie (RF) gebaseerde behandeling voor het lichaam. Je huid wordt strakker en steviger, maar ook dieper gelegen vetten kunnen worden aangepakt. Waar onze Cryo- en Endermologietherapie zich m.n. richten op de bovenste huid- en vetlaag, werkt onze RF Body Tone dus ook op de dieper gelegen vetten. Van oorsprong werd deze methode 35 jaar geleden ontwikkeld voor therapeutische doeleinden: pijn, oedeem, littekens, fibromyalgie, ontstekingen, etc.

Hoe werkt deze behandeling precies?

De RF Body Tone heeft een dubbele werking: een elektrisch en een thermisch effect. Radiofrequentie stimuleert en activeert lichaamsweefsels om optimaal te presteren. De RF Body Tone verbetert de bloed- en zuurstofstroom door lichaamsweefsels, stimuleert cellulaire regeneratie en verhoogt het metabolisme. Met een verbetering van de zuurstofstroom verliezen de diepe vetcellen snel volume, worden afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd en worden gifstoffen en vochtretentie verminderd. De activering van de cellen verhoogt ook de aanmaak van collageen en elastine, waardoor verslapte huid zijn elasticiteit terugkrijgt. Dit verstevigt en verstrakt de huid.

Voor welke zones is deze behandeling geschikt?

De RF Body Tone wordt hoofdzakelijk ingezet op benen, billen, borsten, armen en buik. Helpt ook bij hardnekkige cellulite of verklevingen, rusteloze en vermoeide benen. Of bij stug weefsel of een harde buik met dieper gelegen vet (orgaanvet, vet onder de spieren).

Hoe lang duurt een behandeling en is er hersteltijd?

Een behandeling duurt minimaal 30 minuten, afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone.  Er is geen hersteltijd. De huid kan rood worden, maar dat is tijdelijk.

Wanneer zie ik resultaat?

Al na de eerste behandeling kun je resultaat ervaren. Maar een optimaal resultaat wordt in kuurverband van minimaal 6 behandelingen gerealiseerd. Wil je dieper gelegen vet aanpakken, dan zie je 6-12 weken na je kuur het optimale resultaat.

Welk resultaat kan ik verwachten?

  • een stevigere huid
  • een egalere huid
  • contourverbetering
  • een betere elasticiteit van de huid
  • pijndemping
  • oedeemvermindering

Waar moet ik rekening mee houden?

Op de dag van de behandeling 6 uur geen koud water gebruiken op de behandelde zone.

Gezonde en gebalanceerde voeding en voldoende lichaamsbeweging optimaliseren je resultaat