permanent-make-up-pmu-2

Er 24 uur per dag stralend, natuurlijk mooi en jonger uitzien? Je geen zorgen hoeven maken over je make-up, zelfs niet na een dag hard werken of sporten? Kies voor Permanente Make-up en geniet direct van vollere wenkbrauwen, stralende ogen en blozende lippen. Dé expert op dit gebied is Esther Lemmens. Maatwerk, passie, perfectionisme en persoonlijke zorg kenmerken haar manier van werken. De eerste behandeling start met een intake gesprek. Jouw wensen worden besproken en je krijgt uitleg over de behandeling. Alle regels en procedures ten aanzien van de veiligheid en de hygiene worden nageleefd. Vóór de behandeling wordt de vorm op de huid getekend. Wanneer je tevreden bent over de vorm en de kleur, wordt gestart met de pigmentatie. Na de behandeling is de kleur meestal iets donkerder dan gewenst. De kleur van het pigment zal na een aantal dagen lichter worden. Ook kunnen er na de behandeling kleine korstjes en schilfers ontstaan. Daar hoef je je geen zorgen over te maken; het hoort bij het herstelproces van de huid. Na 4-6 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur om de puntjes op de i te zetten.

Wil je een afspraak bij haar plannen? Neem dan even contact met ons op.

24 uur per dag mooie wenkbrauwen met permanent make-up

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van je gezicht, dus deze goed verzorgen en vormen is belangrijk. Daarbij zijn goed gevormde wenkbrauwen tegenwoordig ook helemaal in! En met permanent make-up zijn natuurlijke wenkbrauwen binnen handbereik. Esther werkt met verschillende technieken, zoals 3D Hairstrokes, 3D Powder technique, en 3D Microblading. Samen met jou bespreekt ze welke techniek het beste bij jouw wensen en huid past.

Een stralende oogopslag met permanent make-up

Sta je ook ieder ochtend te hannesen met eyeliner of kohlpotlood om een mooi recht lijntje om je ogen te krijgen? Gooi die maar items maar weg! Laat Ester een mooie eyeliner plaatsen met permanent make-up en je ogen zien er 24 uur per dag stralend uit.

Vollere lippen

Zou je graag wat vollere lippen hebben, die er de hele dag prachtig uitzien zonder telkens je lippenstift bij te werken? Door de liplijn te herstellen en de lippen zacht in te schaduwen met een lichte tint zien deze er een stuk voller uit. Je kunt ook kiezen voor een meer zichtbaar kleurtje, van nude tot knalrood. Esther adviseert jou graag over de juiste kleur voor jouw gelaat.

Medische pigmentatie

Esther is tevens gespecialiseerd in areola tepelhofreconstructie en littekencorrectie. Met een speciale techniek kan zij littekens minder zichtbaar maken en areola’s opnieuw of gedeeltelijk opnieuw opbouwen. Hiervoor legt zij door elkaar vloeiende lichtere en donkere schaduwen op de juiste plaats in de areola. Het effect is een 3D areola die geheel op maat en naar wens geplaatst is. Deze techniek is na een borstreconstructie voor veel vrouwen een welkome oplossing om zich weer helemaal vrouw te voelen. Aan medische pigmentatie gaat altijd een uitgebreide intake vooraf, want niet alle littekens kunnen behandeld worden.

Wil jij ook 24 uur per dag op je mooist zijn?

Maak dan een afspraak voor permanent make-up.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake

lpg-endemologie-wit
juchheim-logo-transparant-wit
straight-away-wit
hydrafacial-logo-transparant-wit
lpg-medical-wit
infuzion-onderbalk