LPG Endermologie: fitness voor de huid

Heb je plaatselijk vet, cellulite of heeft je huid haar stevigheid verloren? Of heb je zware benen of lipoedeem? De door LPG ontwikkelde bindweefselmassage techniek draagt zorg voor de vermindering van cellulite, vet en verstevigt bovendien de huid. Wij werken met de nieuwste technologie van LPG, namelijk de LPG Cellu M6 Alliance, voor een nog beter en sneller resultaat.

Wat is Endermologie?

Endermologie is een door LPG ontwikkelde methode voor celstimulatie. Deze innovatieve techniek van LPG is onderbouwd met 145 wetenschappelijke studies. Een Endermologie-behandeling wordt uitgevoerd met behulp van een LPG apparaat, is 100% natuurlijk, veilig en niet pijnlijk.

Waarom is LPG Endermologie goed voor mijn huid?

De LPG behandeling stimuleert de doorbloeding, vochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en bevordert de verjonging van de huid. Op deze manier kun jij op een pijnloze manier je probleemzones laten aanpakken. De combinatie van gezond eten, bewegen en LPG behandelingen zorgt snel voor zichtbare resultaten. Ook littekens, striae en andere beschadigingen aan de huid zullen verminderen met LPG Endermologie behandelingen.

LPG Endermologie behandeling

Tijdens de behandeling draag je een speciale bodysuit (Endermowear), die ervoor zorgt dat de behandelkop soepel over je weefsel voortbewegen kan. Met het nieuwe klep-rol systeem van de Alliance behandelkop wordt de huidplooi opgepakt en vervolgens afgerold. Deze techniek zorgt voor een stevige massage van de huid, onderhuid en bindweefsel. Door de verschillende klep/roltechnieken wordt vetweefsel versoepeld en de circulatie verbeterd, waardoor overmatig vocht en toxines worden afgevoerd. We stimuleren de onderhuidse cellen tot collageenaanmaak en je lichaam komt in zijn natuurlijke lipolyse (natuurlijke vetverbrandingssysteem van het lichaam). Echte fitness voor de huid! Een behandeling met de LPG Alliance duurt 20-30 minuten. Tijdens de behandeling kun je heerlijk ontspannen en na de behandeling voel je je als herboren. Wij adviseren om na de behandeling voldoende water te drinken.

Welke resultaten mag ik verwachten?

LPG Endermologie heeft je veel te bieden. Zichtbare huidversteviging, een mooi silhouette, vermindering van vet en vooral een sterkere en gezondere huid. De behandeling pakt door de juiste technieken je cellulite aan. Endermologie is speciaal ontworpen voor het vet wat je niet kwijtraakt ondanks je gezonde leefstijl. De LPG behandeling stimuleert de doorbloeding, vochtafvoer, natuurlijke vetverbranding en bevordert de verjonging van de huid. Op deze manier kun jij op een pijnloze en aangename manier je probleemzones aanpakken. Ook littekens, striae en kleine beschadigingen aan de huid zullen verminderen. De combinatie van gezond eten, bewegen en LPG behandelingen zorgt snel voor zichtbare resultaten. Een slanker, strakker en gezonder lichaam begint bij de behandelingen van LPG Endermologie.

Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien?

Na de eerste LPG behandeling is het resultaat al voelbaar. Je huid is zachter en beter doorbloed. Ook na de behandeling blijft het effect nog 1 à 2 dagen doorwerken. Overtollig vocht wordt afgevoerd. Je benen voelen minder zwaar en je voelt je meer ontspannen. Al na ongeveer 6 Endermologie behandelingen kun je het resultaat niet alleen voelen, maar ga je het ook zien! Je ziet dat eventuele vetophopingen, verslappingen, striae of cellulite verminderd zijn.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Endermologie is huidfitness. Net als met sporten zul je regelmatig behandeld moeten worden om de huid weer fit te maken. De eerste weken kom je 2 keer per week zodat we de ingeslapen cellen (fibroblasten) een extra boost kunnen geven. Zodra de eerste effecten optreden is het voldoende om wekelijks te komen, totdat de gewenste effecten bereikt zijn. Om je resultaten te behouden en ervoor te zorgen dat je cellen ‘fit’ blijven adviseren wij om één keer per maand terug te komen. Tijdens je gratis intake gesprek horen wij graag wat je wilt verbeteren en om welke zones het gaat. We zullen je weefsel bekijken en enkele vragen stellen over je leefstijl zodat we een indicatie kunnen geven hoeveel behandelingen nodig zijn. Wij werken met kuren (10 behandelingen) en memberships (>15 tot 40 sessies), waarbij je na afloop van iedere behandeling gratis gebruik mag maken van de LPG Huber 360 Fiit. Goed voor je vetverbranding en spiermassa!

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Van enige maanden tot een paar jaar, afhankelijk van je leeftijd, levensstijl en verandering in hormonen. Wij adviseren om na beëindiging van je sessies eens per maand je behandelingen bij te houden, zodat het resultaat langer behouden blijft.

Intake body

Onze behandelingen

LPG Huber 360

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake