LPG Endermolift: fitness voor de huid

Heeft je huid haar stevigheid, volume of glans verloren? Heb je fijne lijntjes? De LPG Endermolift werkt als een lift voor je gezicht en zorgt voor een frisse en jongere uitstraling van binnenuit!

Wat is LPG Endermolift?

Endermologie is een door LPG ontwikkelde methode voor celstimulatie, die de aanmaak van hyaluronzuur (volume), elastine (versoepeling) en collageen (versteviging) stimuleert. Deze bindweefselmassage wordt uitgevoerd met een speciale behandelkop die milde knijpbewegingen maakt en zo de fibroblasten (onderhuidse cellen) stimuleert om collageen aan te maken. Endermolift is de enige techniek waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het de natuurlijke synthese van hyaluronzuur vebetert (+80%). De behandeling is 100% natuurlijk, veilig en niet invasief.

Waarom is LPG Endermolift goed voor mijn huid?

LPG Endermolift is een goed alternatief wanneer je cosmetische behandelingen zoals injecties te ingrijpend vindt en op een natuurlijke manier je jeugdige uitstraling wilt behouden. De Endermolift behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en een betere aanvoer van zuurstof, waardoor je een frisser en jonger uiterlijk krijgt. Rimpels vervagen, poriën verkleinen, de huid is zacht, glad en de aanmaak van nieuwe huidcellen is gestimuleerd. In combinatie met een gezonde leefstijl, gebruik van de speciale LPG Skincare producten zal je huid zichtbaar verbeteren!

LPG Endermolift behandeling

De LPG Endermolift werkt met mechanische klepjes, die de huid zachtjes opliften, rollen, samenknijpen én pulseren. Dit klinkt heel ingrijpend, maar is in werkelijkheid zeer aangenaam en ontspannend! De effectieve werking van deze 4-delige techniek is als als fitness, maar dan voor je huid. De behandeling is geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen. Tijdens de behandeling leggen we de accenten op de specifieke probleemzones. Denk bijv. aan voorhoofd, ogen, mond, wangen, onderkin, hals en decolleté. Gemiddeld duurt een behandeling 30 minuten, afhankelijk van je doelstelling en additioneel gebruik van speciale LPG skincareproducten zoals een collageenmasker, fruitzuurpeeling of oogmasker. De behandeling is aangenaam en dynamisch en je kunt je heerlijk ontspannen. Wij adviseren om na de behandeling voldoende water te drinken.

Welke resultaten mag ik verwachten?

Vanaf de eerste LPG sessie zijn er zichtbare resultaten: je huid ademt weer, voelt zachter aan en je hebt een stralende teint. Vanaf 12 sessies of meer worden de resultaten intenser. Je contouren worden strakker, fijne lijntjes en groeven worden minder diep, de stevigheid en dichtheid van de huid verbetert voelbaar. Heb je gekozen voor specifieke zones: je dubbele kin is verminderd, je lippen zijn meer gevuld, minder kringen of wallen, een meer uitgeruste blik, vermindering van craquelé bij je decolleté, etc. Bij gebruik van de speciaal door LPG ontwikkelde Skincare producten optimaliseer je het effect van de behandelingen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien?

Een Endermolift is fitness voor je huid. Net als met sporten zul je regelmatig behandeld moeten worden om de huid weer fit te maken. De eerste 3-4 weken kom je 2 keer per week zodat we de ingeslapen cellen (fibroblasten) een extra boost kunnen geven. Zodra de eerste effecten optreden is het voldoende om wekelijks te komen, totdat de gewenste effecten bereikt zijn. Om je resultaten te behouden en ervoor te zorgen dat je cellen ‘fit’ blijven adviseren wij om één keer per maand terug te komen.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Van enige maanden tot een paar jaar, afhankelijk van je leeftijd, levensstijl en verandering in hormonen. Wij adviseren je om na beëindiging van je sessies eens per maand je behandelingen bij te houden, zodat het resultaat langer behouden blijft.

Losse behandelingen, kuren of memberships

Heb je een speciale gelegenheid en heeft je huid een oppepper nodig? Of kies je voor deze behandeling als alternatief voor je reguliere 4-wekelijkse bezoek aan de schoonheidsspecialiste? Een goed idee, want een Endermolift behandeling heeft altijd effect!

We informeren je graag persoonlijk, dus als je meer wilt weten, maak dan een afspraak.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake