laserbehandelingenpagina

Heb je last van acne, couperose, littekens of een andere ontsierende huidaandoening? Dan kunnen laserbehandelingen de oplossing bieden.

Laser is een methode op basis van lichtenergie (Laser = Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation). De warmte van een bundel lichtenergie wordt doelgericht gebruikt om probleemgebieden in de huid aan te pakken. Daarbij valt te denken aan het verwijderen van rode en blauwe vaatjes, acne, littekens en het definitief kapot maken van haarzakjes t.b.v. ontharen. Laser kan ook effectief ingezet worden voor huidverjonging en huidverbetering.

Laserbehandeling gewoon vertrouwd bij BodyDesignGroup

Voor de laserbehandelingen werken wij samen met Cosmetique Totale. Zij zijn specialisten in lasertherapie en de huidtherapeuten van Cosmetique Totale werken met de meest geavanceerde medische lasermethodes. Deze behandelingen kun je gewoon bij ons in de salon boeken, d.w.z. dat je niet naar een andere locatie hoeft, maar gewoon lekker vertrouwd bij ons terecht kunt.

Iedere 6 weken is een huidtherapeute van Cosmetique Totale in onze salon aanwezig.
De behandelingen worden uitgevoerd door een ervaren huidtherapeut en voor aanvang wordt er eerst een huidanalyse gedaan om te bekijken welke behandeling het meest geschikt is voor jou en geeft daarbij nuttige adviezen.

Wat mag je verwachten van laserbehandeling?

De laserbehandeling van Cosmetique Totale zijn veilig en effectief zijn. Daarnaast word je bij Cosmetique Totale altijd geholpen door een HBO-geschoolde huidtherapeut (huidtherapeut is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34), lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Controles en evaluaties bij de huidtherapeut zijn bij alle behandelingen altijd inbegrepen. Net zoals goede en nuttige adviezen, zodat je optimaal profiteert van het allerbeste resultaat.

De resultaten zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren, laat je daarom altijd goed informeren over de verschillende behandelmethodes. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de vraag (wat gaan we met laser verbeteren/aanpakken).

Welke behandelingen zijn mogelijk met laser?

Laserbehandelingen kunnen ingezet worden bij diverse huidproblemen, zoals:

  • Acne/acne littekens.
  • Definitief ontharen.
  • Couperose neus en wangen.
  • Pigmentvlekken.
  • Huidverjonging/rimpelbehandeling.
  • Littekenbehandeling.
  • Kalknagels.
  • Striae.

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Je krijgt daarin een huidanalyse, adviezen over de beste behandeling en je kunt een gratis proefpuls ervaren.

Gratis intake

Wil je weten wanneer de huidtherapeute weer aanwezig is? Neem dan contact met ons op via 0031 (0)43-3111304 of boek alvast een gratis intake.

Gratis intake

lpg-endemologie-wit
juchheim-logo-transparant-wit
coach-hoog
hydrafacial-logo-transparant-wit
lpg-medical-wit
infuzion-onderbalk