Met BenVitaal tot 50% korting op je abonnement

Wist je dat je op onze voordelige memberships ook nog eens korting via je werkgever kunt krijgen?

Duurzame inzetbaarheid van werknemers staat bij veel bedrijven tegenwoordig (gelukkig) hoog in het vaandel. Door werknemers te motiveren om werk te maken van hun gezondheid, betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling, profiteert de werkgever daar uiteindelijk van, door minder ziekteverzuim en meer betrokken werknemers.

BenVitaal is een organisatie die bedrijven ondersteunt bij het vitaler maken van de werknemers. Dit doen zij op verschillende manieren, waaronder het aanbieden van diverse vitaliteitsprogramma’s. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om werknemers op fiscaal aantrekkelijke wijze te laten sporten. En daar kun jij als client van BodyDesignGroup mooi van profiteren!

BodyDesignGroup is een van de lifestyle-aanbieders die aangesloten is bij BenVitaal

BodyDesignGroup is verbonden aan benVitaal, waardoor je korting kunt krijgen op je abonnement als jouw werkgever aangesloten is bij BenVitaal. Wanneer je werkgever aangesloten is, kun je namelijk het abonnementsgeld vanuit je brutosalaris betalen. Hierdoor geniet je gemiddeld van een korting van 40% á 50% op het abonnementsgeld.

Bedrijfsfitness faciliteren via benVitaal, levert ook voor jouw werkgever een fiscaal voordeel op. Dus laat jouw werkgever dit snel regelen, zodat jullie beiden kunnen profiteren. Naast de bedrijfsfitness wordt er voor gezinsleden de Fit met Korting regeling aangeboden, waardoor de andere gezinsleden met korting kunnen sporten. Meer informatie kun je vinden op de website van BenVitaal.

Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden tijdens je intakegesprek.

Gratis kennismaking!

Bij Body Design Group luisteren we naar je behoefte en kijken we welk programma het beste bij je past. In dit gratis intake gesprek vertellen wij je graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Gratis intake