Keto dieet

Vind je ketogeen of koolhydraat-arm eten ingewikkeld? Ben je bereid om je voeding aan te passen, maar heb je er gewoonweg geen tijd voor? Wil je wel aan je gezondheid werken?
Dan hebben wij de oplossing voor je! Ook zonder een ingewikkeld dieet kun je in ketose komen!

Wat kunnen Ketonen/ Pruvit voor jou betekenen?

Meer energie, meer concentratie, stabiele bloedsuikers, vetverbranding, betere prestaties in sport/werk, helder hoofd, ondersteunend bij Diabetes 2, MS, ALS, Alzheimer, kanker, chronische ziekten, sensitiviteit, depressiviteit, burn out, fibromyalgie, pijn, psychische klachten enz…

De voordelen van Ketose zijn enorm!

Ketose verhoogt je vetbranding, je hebt meer focus en meer uithoudingsvermogen.
Je verliest lichaamsvet en het is ook interessant bij examenstress, burnout, depressie en Parkinson. De voordelen die we nog meer kunnen ervaren: rustigere darmen, geen honger, meer hormonale balans, een mooiere en jeugdigere huid en beter slapen.

Werelds eerste en enige pure therapeutische ketonen op natuurlijke basis.

Prüvit KETO//OS NAT is een voedingssupplement dat je oplost in water en drinkt ter aanvulling van een gezonde levensstijl. Je neemt het in de ochtend en in de namiddag. Prüvit KETO//OS NAT is gluten- en lactosevrij, vegan en bevat geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen. Is gezoet met pure stevia.
Gebruik Prüvit KETO//OS NAT o.a. als:

  • je je moet focussen tijdens sport of je werk;
  • je wilt herstellen van burn out, chronische klachten en daar een goede hulp bij kunt gebruiken;
  • je wilt herstellen bij chronische vermoeidheid, ME/CVS;
  • je je vetverbranding en spiermassa omhoog wilt schroeven;
  • je onregelmatige diensten draait;
  • meer energie, meer focus, meer uithoudingsvermogen wilt.

In 60 minuten in ketose zonder ongemakken!

Wil je een ketosedieet volgen en zie je op tegen de ongemakken die je ervaart voordat je lichaam in ketose raakt? Met Prüvit ben je in 60 minuten in ketose zonder bijwerkingen! Heb je een keer gezondigd? Ook dan helpt 1 serving van Prüvit KETO//OS NAT je om binnen 60 minuten weer in ketose te geraken.

Hoe gebruik je Prüvit KETO//OS NAT:

Je neemt iedere ochtend 1 sachet en 1 in de namiddag. Als aanvulling 1 Mitoplex stick (electrolyten). Oplossen in voldoende water en daarnaast kun je gewoon lekker en gezond eten. Het advies is om gedurende de kuur geen suikers, koolhydraten en melk te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om extra water te drinken!

Voor wie is Prüvit KETO//OS NAT geschikt?

Iedereen die de positieve effecten van “in ketose zijn” wil ervaren kan Prüvit KETO//OS NAT gebruiken. Heb je diabetes dan zal je food coach je altijd adviseren om e.e.a af te stemmen met je diabetesverpleegkundige.

Prüvit KETO//OS NAT is glutenvrij, lactosevrij, vegan en bevat geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen. De zoete smaak van het product is alleen te danken aan het gebruik van pure stevia

Hoe ziet een ketose programma er uit?

Wij bieden de Prüvit KETO//OS NAT sachets aan in combinatie met een lichaamsanalyse, voedingsschema en gratis sporten na je consult. Zo kun je o.a. gratis gebruik maken van de Huber Fit. Vraag naar de Prüvit pakketten vanaf 10 dagen, onze voedingscoaches adviseren jou graag over de juiste toepassing.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake