Intermittent Fasting met Reset36

Reset36 is gebaseerd op de nieuwste kennis over voeding, gezondheid en afslanken en combineert de beste afslankmethode met de laatste onderzoeken. Reset36 is een reset van je lijf, doordat je je lifestyle verbetert. De reset is het opnieuw instellen van je verbranding. Je lichaam heeft de voorkeur voor het verbranden van glucose uit koolhydraten, Als je teveel en te vaak koolhydraten eet, blijft je lichaam in de glucoseverbranding. Als je meer eet dan dat je verbrandt, wordt die extra energie opgeslagen als vet. Als je dus geen vet verbrandt, dan wordt je dikker.

Reset je verbranding

Door 16 uur per dag te vasten en geen koolhydraten te eten, dwing je je lijf om vet te verbranden. Dat noemen we Intermittent Fasting. Is het zo simpel? Ja en nee. Ja, anders zouden niet zoveel mensen voor deze methode kiezen. Nee, omdat opgeslagen vet soms hardnekkig is. Je hebt dan iets extra’s nodig om dit opgeslagen vet (vaak rond je middel) weg te werken. Speciale supplementen die de vetverbranding ondersteunen bijvoorbeeld. Wil je verantwoord en succesvol vasten met gratis begeleiding? Kies dan voor Reset36.

Wat houdt Reset36 precies in?

Reset36 is een compleet programma met begeleiding van een Food Coach. Met het Reset36 programma ga je dus de timing van je maaltijden aanpassen en de inname van koolhydraten beperken. Dit combineer je met de bijbehorende supplementen voor een optimaal resultaat. Onze Food Coaches begeleiden jou hierbij en geven je tips voor lekkere recepten. Daarnaast doen we een wekelijkse lichaamsanalyse.

  • Het Reset36 startpakket bestaat uit 1 Reset36 box, met:
  • 36 glazen breek-ampullen met vloeibaar L-carnitine en chroom.
  • 7 detox sticks
  • 14 sachets vezels met probiotica
  • 30 capsules multivitaminen en mineralen met probiotica
  • magazine met uitleg over het programma en voedingsplan
  • overzicht “van dag tot dag”, wat mag je eten en wanneer mag je eten

Gratis bewegen

Naast een goed voedingsprogramma vinden wij het ook belangrijk dat je meer gaat bewegen. Om dat te stimuleren, mag jij bij het volgen van het Reset36 programma 4 weken lang gratis gebruik maken van de revolutionaire LPG Huber 360® FIIT. Met de LPG Huber 360® FIIT zal je een nieuwe manier van sporten ervaren om op een natuurlijke, efficiënte en snelle manier je lichaam te shapen. Gedurende een training van slechts 10 minuten zet de Huber 360®Fiit 80 tot 100 spiergroepen aan het werk! Je verhoogt je vetverbranding met 30% en je werkt aan je spiermassa!

Probeer dat vasten! De voordelen voor je lijf, je geest, je gezondheid en je lijn zijn top!

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake