Onze nieuwste INDIBA® Deep Beauty behandeling is een niet-invasieve, op radiofrequentie (RF) gebaseerde methode voor lichaam en gezicht. Je huid wordt strakker en steviger, maar ook dieper gelegen vetten kunnen worden aangepakt. Waar onze Cryo- en Endermologietherapie zich m.n. richten op de bovenste huid- en vetlaag, werkt INDIBA® ook op de dieper gelegen vetten. Van oorsprong werd deze methode 35 jaar geleden ontwikkeld voor therapeutische doeleinden: pijn, oedeem, littekens, fibromyalgie, ontstekingen, etc. Wij werken al langere tijd naar tevredenheid met deze therapeutische variant en breiden nu uit met de nieuwste beauty variant: INDIBA® Edna Pro.

Hoe werkt deze behandeling precies?

De INDIBA® Edna Pro bevat vele beauty-protocollen voor verbetering en verjonging van de huid. Maar ook voor het ‘sculpten’ en het in harmonie brengen van de lichaamscontouren zijn er talloze toepassingsmogelijkheden. Speciale elektroden en handstukken zorgen voor een optimaal effect.

INDIBA® maakt gebruik van een unieke gepatenteerde technologie en is de enige apparatuur die een proionische verzorgende werking op de diepliggende weefsels uitoefent. Dit gebeurt onder andere door middel van een niet invasieve bio-stimulatie. Met respect voor de fysiologie van de cel, verbetert en activeert deze specifieke bio-stimulatie het eigen regenererend vermogen van cellen en weefsels. Dankzij de diepe werking van het INDIBA Deep Beauty® systeem worden de ionen gemobiliseerd, waardoor energie in het lichaam wordt opgewekt. De huid krijgt een nieuw leven, wat duidelijk zichtbaar wordt in haar stevigheid en teint. Neocollageen wordt aangemaakt en adipocyten laten vetten los waardoor het silhouet duidelijk van vorm verandert. Microcirculatie en hyperthermie versnellen de regenererende processen in het weefsel van de behandelde zones.

Voor welke zones is deze behandeling geschikt?

INDIBA® Deep Beauty is ideaal voor alle soorten gezichts- en lichaamsbehandelingen. Iedere zone kan behandeld worden. Of het nu gaat om plaatselijk vet (ook orgaanvet of vet onder de spieren), verslapping of cellulite. De methode helpt ook bij hardnekkige cellulite of verklevingen, rusteloze en vermoeide benen.

Hoe lang duurt een behandeling en is er hersteltijd?

Een behandeling duurt minimaal 30 minuten, afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone.  Voor lichaamsbehandelingen en grotere zones (bijv. benen of billen) adviseren wij 60 minuten. Er is geen hersteltijd. De huid kan rood worden, maar dat is tijdelijk.

Wanneer zie ik resultaat?

Al na de eerste behandeling kun je resultaat ervaren. Maar een optimaal resultaat wordt in kuurverband gerealiseerd. Wil je dieper gelegen vet aanpakken, dan zie je 6-12 weken na je kuur het optimale resultaat.

Welk resultaat kan ik verwachten?

  • een strakkere huid
  • een egalere huid
  • contourverbetering
  • een betere elasticiteit van de huid

Waar moet ik rekening mee houden?

Start 3 dagen van te voren met extra water drinken, bij voorkeur 2,5 liter per dag. Drink geen koffie of alcohol. Ook na de behandeling goed water drinken! Probeer de innerlijke warmte zo lang mogelijk vast te houden: dus niet koud douchen na afloop, geen koude drankjes of koud voedsel nuttigen. Warme thee is natuurlijk prima.

Gezonde en gebalanceerde voeding en voldoende lichaamsbeweging optimaliseren je resultaat