Wil jij de beste huid van je leven met de mooiste glow?

Het neusje van de zalm, favoriet bij alle celebrities en na injectables de meest uitgevoerde skinbehandeling in Amerika. En nu ook te boeken bij BodyDesignGroup. Wij werken met het bekroonde en nieuwste Hydrafacial Towermodel, voor de allerbeste resultaten.

Wat is HydraFacial?

De HydraFacial-behandeling is een recente doorbraak in de esthetische technologie. Het werkwoord “to hydrate” betekent hydrateren: de behandeling verhoogt het vochtvasthoudende gehalte van de huid. Door deze optimaal te hydrateren onderscheidt HydraFacial zich van alle andere peelingstechnieken op de markt. De behandeling verwijdert dode huidcellen en doet een extractie van onzuiverheden terwijl de nieuwe huid in een bad met reinigende, hydraterende en beschermende serums wordt gelegd. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Waarom is HydraFacial goed voor mijn huid?

Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid. Irritatie van de huid heeft aangetoond dat het de tekenen van veroudering verhoogt. HydraFacial werkt preventief tegen huidveroudering en wil de gezondheid van de huid garanderen.

Is Hydrafacial geschikt voor mij?

HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkelijk een behandeling verdragen. Onze skin coaches kunnen specifieke behandelingen, boosters en serums voor jouw unieke huidconditie toepassen in de behandeling.

Hoe lang duurt de behandeling?

De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en wordt in slechts 30 minuten uitgevoerd. De belevenis wordt vaak omschreven als “een fris verfpenseel dat over het gelaat gaat”. Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht omdat er geen wachttijd is voor het resultaat. Sterker nog, het zal lijken of je een nieuw, stralend huidje hebt, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig om resultaat te zien?

Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met onze aanvullende skinproducten. De huidverjonging is blijvend gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Combineer je behandelingen

Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Skin Memberships. Hiermee kun je verschillende behandelingen combineren tegen een gunstigere prijs.. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen en welke behandeling of combinatie van behandelingen voor jou het beste is.

Afspraak maken

Samen gaan we voor het beste resultaat!