Met een Facial Complete word je tot in de puntjes verwend!

Laat je gezicht van top tot teen verzorgen, verbeteren, vitaliseren en verwennen. In de warme, luxe en gezellige ambiance van onze Beautysalon Lila’s Bottega kun je even ontsnappen aan alle dagelijkse bezigheden en helemaal tot ontspanning komen.

Wat is een Facial Complete?

Een Facial Complete is een complete behandeling die zowel gericht is op de ontspanning als het verbeteren en verzorgen van de huid. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
De naam zegt het al, het is een complete weldaad behandeling voor het gezicht en bestaat uit:

  • Reiniging, diepte reiniging van het gelaat & decolleté
  • Harsen en/of epileren
  • Verven van wimpers/wenkbrauwen
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Ontspannende gelaatsmassage
  • Masker

Waarom is een Facial Complete goed voor mijn huid?

Elke Facial Complete wordt afgestemd op jouw huidtype, huidconditie, het seizoen, en je wensen en behoeften van dat moment. De behandeling is helemaal gericht op wat jouw huid nodig heeft, en natuurlijk is hierbij ook ontspanning en een gevoel van wellness belangrijk!

Extra (deel)behandelingen toevoegen aan je facial?

De behandeling is natuurlijk al helemaal compleet. Maar wat dacht je van je wimpers liften? Laat het even weten!

Hoe vaak kan ik deze behandeling herhalen?

Een Facial complete zorgt ervoor dat je helemaal ontspannen bij ons de deur uit gaat. Wil je deze behandeling vaker herhalen? Maak dan gebruik van onze voordelige Skin memberships; hiermee kun je ook verschillende behandelingen combineren. Samen met jou kijken wij naar jouw wensen en welke behandeling of combinatie van behandelingen voor jou het beste is.