Detox – Feel alive!

De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan begint haar tol te eisen. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Het resultaat: we worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Met alle gevolgen van dien. Tijd voor een body & mind reset. Let’s detox! 

Innerwave Mild Detox kuur

Met de 100% natuurlijke Innerwave detox kuur zuiver je in 9 dagen lichaam en geest op een verantwoorde en daadkrachtige manier. En het mooie is: je mag er bij eten! Je voelt je weer als herboren. Sterk, energiek, fris en geestelijk scherper dan ooit. Te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf!

Waarom is de Innerwave Mild Detox kuur goed voor mij?

Deze 9-daagse milde vastenkuur zal bijdragen aan het reinigen van je darmen en de rest van je lichaam. Het afvoerproces van opgehoopte afvalstoffen wordt gestimuleerd. Bedoeld om je spijsverteringsstelsel even rust te gunnen, je voedingspatroon onder de loep te nemen, te ervaren wat echte voeding met je doet en je te realiseren wat jouw patronen zijn. Kortom bewustwording van lichaam en geest: wat en waarom je eet.

Is de Innerwave Mild Detox kuur geschikt voor mij?

De kuur is geschikt als je wilt afvallen, je stofwisseling wilt verbeteren, een mooie en stralende huid wilt en als je toekomstige ziektes wilt tegengaan. De kuur is aan te bevelen als je nog niet eerder een detoxkuur gevolgd hebt of als je een snelle start wil om gewicht te verliezen. Omdat de kuur maar 9 dagen duurt en je erbij mag blijven eten, is het goed vol te houden. Je zult geen hongergevoel hebben door de 100% natuurlijke voedingssupplementen.

De kuur

De kuur duurt in totaal 9 dagen en bestaat uit de fases voorbereiden, vasten en weer opbouwen. De complete set bestaat uit

 • een uitgebreide handleiding met gedetailleerde uitleg.
 • per programmadag een beschrijving van de voeding en recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.
 • een handige boodschappenlijst met alle producten en ingrediënten.
 • 5 voedingssupplementen voor het afvoeren van gifstoffen uit de darm, de ontgifting van de lever en het aanvullen van mineralen, vitamines en essentiële antioxidanten, de ondersteuning van het immuunsysteem, het verbeteren van de darmflora en het optimaliseren van de spijsvertering. En voor het reinigen van de dunne darm: magnesiumsulfaat

Welke resultaten mag ik verwachten?

 • Je vitaliteit neemt toe
 • Verbetering van je immuunsysteem
 • Betere opname van voedingsstoffen
 • Betere conditie van de huid
 • Vermindering van cellulite
 • Verhoging vetverbranding
 • Concentratie neemt toe
 • Je valt af

Hoe lang duurt de Innerwave Mild Detox kuur?

De Innerwave Mild Detox kuur duurt in totaal 9 dagen. Om het maximale effect uit de kuur te behalen is het belangrijk dat je eerst goed afbouwt en vervolgens ook weer goed opbouwt. Innerwave Mild bestaat uit 3 fasen, te weten een 3-daagse afbouwfase, een 3-daagse milde vasten fase en tot slot weer een 3-daagse opbouwfase.

Hoe vaak mag je deze kuur doen?

Het is voor ieder persoon verschillend, maar wij raden iedereen aan om één of twee keer per jaar de detox kuur van Innerwave te doen. Als je elke dag bezig bent met voeding en altijd genoeg groente en fruit eet is één keer per jaar detoxen genoeg. Maar ben je iemand die meer moeite heeft om een gezond voedingspatroon aan te houden adviseren we om twee keer per jaar te detoxen.

Nieuwsgierig?

Boek dan nu een gratis intake met een van onze Food Coaches!

Gratis intake