Vet verliezen door bevriezen

Cryolipolyse is een methode om vetcellen effectief te verwijderen door middel van bevriezing. Wanneer vetcellen bevriezen, kristalliseren ze en breken daarna af. Ze verlaten je lichaam vervolgens op natuurlijke wijze. Dit gebeurt gemiddeld binnen 15 tot 30 dagen na de behandeling. Ongeveer 60 dagen na de laatste behandeling is doorgaans het volledige resultaat zichtbaar.

Vet verliezen door bevriezen, hoe werkt het precies?

Vet verliezen door bevriezing. Met deze revolutionaire methode reken je voorgoed af met je probleemzones. Cryolipolyse is een uitwendige behandeling die op vrijwel alle probleemzones kan worden ingezet. Wanneer vetcellen bevriezen, kristalliseren ze en breken daarna af. Vetcellen reageren namelijk anders op kou dan andere cellen. Ze worden door het lichaam op natuurlijke wijze opgeruimd door de witte bloedlichaampjes. Dit gebeurt gemiddeld binnen 15 tot 30 dagen na de behandeling. Ongeveer 6 tot 12 weken na de laatste behandeling is doorgaans het volledige resultaat zichtbaar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat hangt af van je doelstelling en waar je de centimeters kwijt wilt raken. In principe kun je al na 1 behandeling resultaat verwachten, maar een zichtbaar verschil treedt in de regel pas op vanaf 3 tot 6 behandelingen. Het afbreken van de vetcellen is een geleidelijk proces en kan doorgaan tot zelfs 4 maanden na de behandeling. Om te zien hoe de behandelingen aan slaan doen wij 4 weken na de laatste behandeling een eerste resultaatmeting. De eindmeting doen we na een aantal maanden. Zoals bij alle methodes voor figuurverbetering is het wenselijk dat je je voeding een beetje aanpast. Onze coaches geven je hierover een uitgebalanceerd advies. De verwijdering van de vetcellen is definitief, dus indien je je gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde levensstijl, zullen je resultaten op langere termijn stabiel blijven.

De behandeling

We starten met een uitgebreide nulmeting en bepalen samen met jou welke zones we gaan behandelen.
Je ligt op een comfortabel behandelbed terwijl onze Body Coach (max.) 8 pads aanbrengt op de plaatsen waar je centimeters kwijt wilt raken. De apparatuur wordt ingesteld op je persoonlijke indicaties. De temperatuur en het programma voor spierstimulering kunnen in sterkte aangepast worden. De behandeling is pijnloos en duurt 60 minuten. Na afloop kun je je dagelijkse bezigheden gewoon weer hervatten.

Is een voor- of nabehandeling aan te raden?

Het is altijd goed om je weefsel voor te bereiden op de behandeling. Zeker als je stugger of minder goed doorbloed weefsel hebt is een voorbehandeling (bindweefselmassage) met onze LPG Alliance wenselijk. De speciale therapeutische protocollen zorgen ervoor dat je weefsel optimaal voorbereid wordt op de cryolipolyse behandeling. Ook een nabehandeling met onze Bodystyler Slimyonik Air is aan te bevelen. Massagegolven op maat richten zich op drainage, vetverbranding, cellulitevermindering en ontgifting. Tijdens de intake zullen we je weefsel bekijken en adviseren of een voor- en/of nabehandeling aan te raden is.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

We adviseren om 30 dagen tussen iedere behandeling aan te houden.  Hou er rekening mee dat het definitieve resultaat wat langer op zich laat wachten.

Welke contra-indicaties zijn er?

Tijdens het intakegesprek bespreken wij de contra-indicaties. Denk bijvoorbeeld aan pacemakers, epilepsie, zwangerschap, ernstige hart- en vaatziektes, trombose, zware lever- of nieraandoeningen, kanker, acute infecties.

Gratis intake

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we samen met jou naar je probleemzones, levensstijl en eetgewoonten en maken een behandelplan op maat. Hiermee behaal je de beste resultaten en kun je je lichaam vormen zoals jij dat wilt.

Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Body on Fleek pakketten, hiermee kun je verschillende behandelingen combineren tegen een lagere prijs.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake