Vet verliezen door bevriezen

Cryolipolyse 360° is een methode om onderhuidse vetcellen effectief te verwijderen door middel van kou. Wanneer vetcellen bevriezen, kristalliseren ze en worden op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Met cryolipolyse 360° bereik je zonder operatie een zichtbaar en blijvend resultaat.

Vet verliezen door bevriezen, hoe werkt het precies?

Vet verliezen door bevriezing. Met deze revolutionaire methode reken je voorgoed af met je probleemzones. Cryolipolyse 360° is een uitwendige behandeling die op vrijwel alle probleemzones kan worden ingezet. Wanneer vetcellen bevriezen, kristalliseren ze en breken daarna af. Vetcellen reageren namelijk anders op kou dan andere cellen. Ze worden door het lichaam op natuurlijke wijze opgeruimd door de witte bloedlichaampjes. Dit gebeurt gemiddeld binnen 21 tot 30 dagen na de behandeling. Ongeveer 6 tot 12 weken na de laatste behandeling is doorgaans het volledige resultaat zichtbaar.

De nieuwste technologie

De methode Cryolipolyse is niet nieuw (2009), maar de techniek heeft zich verder ontwikkeld. Sinds medio 2022 werken wij met de meest geavanceerde cryolipolyse apparatuur:

  • 360° koeltechnologie
  • constante koeling tot  -9 graden
  • heatshock (weefsel wordt eerst opgewarmd)
  • 7 maatwerk opzetstukken (meer weefsel, betere pasvorm)
  • 4 behandelkoppen
  • verkorte behandeltijd
  • sneller resultaat

Welke zones kunnen behandeld worden?

Rugplooi, buik, taille, benen, knieën  flanken, onderkin, armen, billen, kin

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat hangt af van je doelstelling en waar je de centimeters kwijt wilt raken. In principe kun je al na 1 behandeling resultaat verwachten, maar een zichtbaar verschil treedt in de regel pas op vanaf 3 behandelingen of meer. Het afbreken van de vetcellen is een geleidelijk proces en kan doorgaan tot zelfs 4 maanden na de behandeling. Om te zien hoe de behandelingen aan slaan doen wij 4 weken na de laatste behandeling een eerste resultaatmeting. De eindmeting doen we na een aantal maanden. Zoals bij alle methodes voor figuurverbetering is het wenselijk dat je je voeding en leefstijl een beetje aanpast. Onze coaches geven je hierover een uitgebalanceerd advies. De verwijdering van de vetcellen is definitief, dus indien je je gewicht op peil houdt door voldoende beweging en een gezonde levensstijl, zullen je resultaten op langere termijn stabiel blijven.

De behandeling

We starten met een uitgebreide nulmeting en bepalen samen met jou welke zones we gaan behandelen.
Je ligt op een comfortabel behandelbed terwijl onze Body Coach een of meer op de specifieke zones afgestemde opzetstukken op de huid plaatst. Met vacuümtechnologie wordt het onderhuidse weefsel opgetild en allereerst opgewarmd tot wel 40 graden waarna abrupte afkoeling plaatsvindt. De apparatuur wordt ingesteld op je persoonlijke indicaties. De behandeling is pijnloos en duurt 35-40 minuten. Na afloop kun je je dagelijkse bezigheden gewoon weer hervatten.

Is een voor- of nabehandeling aan te raden?

Het is altijd goed om je weefsel voor te bereiden op de behandeling. Zeker als je stugger of minder goed doorbloed weefsel hebt is een voorbehandeling (bindweefselmassage) met onze LPG Alliance wenselijk. De speciale therapeutische protocollen zorgen ervoor dat je weefsel optimaal voorbereid wordt op de Cryolipolyse behandeling. Ook een nabehandeling met onze Bodystyler Slimyonik Air is aan te bevelen. Massagegolven op maat richten zich op drainage, vetverbranding, cellulitevermindering en ontgifting. Tijdens de intake zullen we je weefsel bekijken en adviseren of een voor- en/of nabehandeling aan te raden is.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

We adviseren om minimaal 6 weken tussen iedere behandeling aan te houden.  Hou er rekening mee dat het definitieve resultaat wat langer op zich laat wachten.

Welke contra-indicaties zijn er?

Tijdens het intakegesprek bespreken wij de contra-indicaties. Denk bijvoorbeeld aan pacemakers, epilepsie, zwangerschap, ernstige hart- en vaatziektes, trombose, zware lever- of nieraandoeningen, kanker, acute infecties.

Gratis intake

Tijdens het gratis intakegesprek kijken we samen met jou naar je probleemzones, levensstijl en eetgewoonten en maken een behandelplan op maat. Hiermee behaal je de beste resultaten en kun je je lichaam vormen zoals jij dat wilt.

Je kunt ook gebruik maken van onze voordelige Body on Fleek pakketten, hiermee kun je verschillende behandelingen combineren tegen een lagere prijs.

Gratis kennismaking!

Samen gaan we voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar onze aanpak? Boek dan nu een gratis intake!

Gratis intake